Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferința de Presă AFR la Chișinău: „Drepturile Omului în Europa – Cazul familiei Furdui”

Alianța Familiilor din România (AFR) și Alianța Renașterea Națională (ARN) invită reprezentanții mass-media la Conferința de Presă cu genericul: „Drepturile Omului în Europa: Cazul familiei Furdui rămasă fără cei 7 copii în Germania”.

Vineri, 26 noiembrie 2021, ora 11:00, pe str. Pușkin 22, la Casa Presei, Sala IPN, of. 446. Locurile sunt limitate doar pentru jurnaliștii legitimați. Evenimentul va fi transmis online pe canalele: www.ipn.md, FB.com/ipn.md, YouTube.

De asemenea, veți putea urmări Conferința de Presă și pe pagina oficială Alianța Renașterea Națională AICI!

Scopul acestor evenimente este adune românii de pretutindeni să fie solidari cu durerea familiei Furdui, pentru a încuraja autoritățile germane să se implice în soluționarea acestui caz, astfel încât copiii să fie redați familiei. Oricine este binevenit pentru a fi o voce clară, pentru cei care au pârghii de a influența returnarea copiilor Furdui în familie.

Petiție Internațională pentru Familia Furdui

Mișcarea pro-familie din România, reprezentată prin Alianța Familiilor din România, împreună cu mișcarea pro-viață din România, reprezentată prin Pro-Vita (București), au înregistrat la biroul Cancelarului Germaniei o Petiție Internațională care solicită eliberarea cât mai grabnică a copiilor Furdui părinților lor. Petiția a fost înregistrată pe 20 noiembrie cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului. În doar cinci zile au fost colectate peste 25000 de semnături. Vedeți Petiția Internațională pe site-ul oficial ARN AICI!

ȘtiriCreștine.ro amintește că cei 7 copii ai familiei Furdui au fost luați de acasă pe data de 26 aprilie 2021 și plasați separați în diferite centre de plasament din Germania. În vacanța de toamnă copiilor li s-a interzis să-și vadă părinții sau să plece în vacanță la mătuși. La fel ca și în cazul familiei Bodnariu, printer cei 7 copii se numără și un bebeluș luat de la sân.

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.