Viorel Iuga: „Viorel Candrianu, NU a fost „ucis de Covid”. El a plecat ACASĂ la Stăpânul pe care l-a iubit și slujit”!

Monitorul de Suceava îi prezintă astăzi pe „cei mai cunoscuți suceveni uciși de Covid”. Gândindu-se probabil la timpul plecării, prima poză este a păstorului Baptist Viorel Candrianu. Chiar dacă sunt bine intenționați, trebuie să precizez că cei care au gândit subiectul fac o mare greșeală. Păstorul Viorel Candrianu, NU a fost „ucis de Covid”. El a plecat ACASĂ pentru că Stăpânul lui, pe care L-a iubit și L-a slujit, a considerat că Viorel și-a sfârșit lucrarea și că trebuie să meargă la binemeritata și veșnica răsplătire.

Chiar dacă ne-am obișnuit să folosim un limbaj lumesc, noi, cei mântuiți, ar trebui să revenim urgent la limbajul creștin, biblic. Un copil al lui Dumnezeu nu părăsește această lume „răpus de cancer”, „ucis de un virus nemilos”, „printr-un accident stupid” sau „printr-o boală cumplită”. Copiii și slujitorii lui Dumnezeu, indiferent de metoda folosită de Stăpân, pleacă doar atunci când le sosește ceasul decis de Tatăl. Să nu pătăm prin neglijența noastră memoria celor sfinți și harnici. Să nu folosim un limbaj care Îl exclude din ecuație pe Domnul Isus Cristos. El este viu, este Domnul vieții și are toată puterea în cer și pe pământ. Să Îl iubim mult, să Îl slujim onest și să ne încredem în El pentru viață și pentru moarte. În cazul celor iubitori de Dumnezeu și ascultători de Domnul Isus Cristos, indiferent pe ce cale ar veni, moartea este cu adevărat, un mare câștig.

Să ne rugăm ca Dumnezeu să continue să îi ocrotească pe toți cei rămași în urma celor plecați. Prin Duhul Sfânt, Părintele Mângâierilor să îi mângâie pe toți cei ce simt încă durerea despărțirii. Ea nu a venit întâmplător și este doar pentru o vreme. Urmează ÎNVIEREA, întâlnirea cu cei dragi și cu El, Domnul nostru iubit!

Un comentariu
  1. Arsente Balc 25 noiembrie 2021 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.