Bucureștenii susțin familia Furdui

Sâmbătă, 4 decembrie 2021, ora 10:00, bucureștenii ies în Piața Universității pentru susținerea Familiei Furdui.

“Ne exprimăm solidaritatea cu familia Furdui ai cărei copii au fost luați abuziv de Jugendamt (serviciul german de protecție a copilului) şi încurajăm autorităţile germane să se implice în soluţionarea acestui caz, astfel încât copiii să fie redaţi familiei” este mesajul organizatorilor și grupului de suport care militează pentru întoarcerea în regim de urgență a celor 7 copii acasă.

Echipați cu pancarde, copiii din București, transmit copiilor familiei Furdui mesajul emoționant: “Vă așteptăm la București”.

Când vor primi dreptul de a se întoarce acasă, familia Furdui va putea fi oriunde acasă. Oriunde în marele orașe, unde românii au luptat pentru eliberarea lor, copiii familiei Furdui pot avea o casă, o masă.

Dacă ești în București, fă-ți timp să te alături acestei bătălii crunte pentru protecția și reîntoarcerea în familie a copiilor Furdui. Nu fi indiferent.

ȘtiriCreștine.ro amintește că familia Furdui trăiește același scenariu dramatic ca și familia Bodnariu. Cei 7 copii au fost luați de acasă pe 26 aprilie 2021 și plasați în centre de plasament diferite la distanță unul de altul.

Vă chemăm să vă rugați pentru familia Furdui. Pentru copii supuși la presiune emoțională și psihică separați de părinți și unul de altul. Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să facă dreptate și să protejeze sănătatea fizică, emoțională și spirituală a copiilor.

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.