Filmul despre viața lui Isus „The Chosen” va fi transmis de un canal important de televiziune din Franța

Miercuri, 15 decembrie, sub afișul uriaș pe care apare chipul reprezentativ al lui Isus, de pe fațada celebrului cinematograf Gaumont de pe Champs-Élysées din Paris, s-a format un rând lung de oameni care au dorit să asiste la proiecția primelor două episoade ale serialului „The Chosen”, un film despre viața Mântuitorului, care se întinde pe 16 episoade.

La trei ani de la primul episod, serialul „The Chosen” apare acum pe marile ecranele de televiziune pe unul dintre cele mai importante canale TV din Franța.

„The Chosen” este prima serie TV cu mai multe sezoane despre viața lui Isus. Chiar dacă vizionarea este gratuită în aplicația mobilă creată special pentru acest serial, fanii au donat peste 40 de milioane de dolari pentru bugetul de producție, ceea ce o face cea mai mare întreprindere media finanțată de publicul larg din istoria divertismentului.

Șaisprezece episoade din „The Chosen” au fost traduse până acum în 50 de limbi si până la scrierea articolului, peste 321 de milioane de oameni din întreaga lume au vizionat serialul.

Angel Studios, care se ocupă de distribuție, plănuiește să dubleze serialul în primele 25 de limbi vorbite în lume, în speranța că acesta va ajunge la un miliard de oameni.

„Nu putem ajunge la un miliard de oameni doar în engleză, așa că pentru a ajunge la acest număr trebuie să ne folosim de mai multe limbi”, a declarat Jared Geesey de la Angel Studios pentru CBN News.

Creat de regizorul evanghelic american Dallas Jenkins, „The Chosen” este primul serial cu mai multe sezoane despre viața lui Hristos și a celor care l-au înconjurat în viața Să pe acest pământ. Producția a acumulat mai multe recorduri: record mondial pentru cele mai multe donații făcute de publicul larg (mai mult de zece milioane de dolari pe sezon), peste 316 milioane de vizualizări, traducere în 50 de limbi etc.

Serialul despre viața lui Isus va fi disponibilă în Franța luni, 20 decembrie. Patru episoade vor fi difuzate în „prime time” pe C8, următoarele patru episoade vor fi disponibile tot pe C8, pe 27 decembrie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.