Românii din Dublin solidari cu familia Furdui

Diaspora românească din Irlanda își exprimă solidaritatea cu durerea familiei Furdui și vin să ceară serviciului german de protecție a copilului Jugendamt reîntoarcerea celor 7 copii acasă. Miercuri, 22 decembrie 2021, la ora 14:30 românii din Dublin își dau întâlnire la Ambasada Germaniei, pe adresa 31 Trimleston Ave, Merrion, Booterstown, Co. Dublin, A94 TX94.

Prezența românilor din întreaga lume în fața ambasadelor Germaniei nu înseamnă denigrare, răzvrătire. Românii de pretutindeni încurajează autoritățile germane să se implice în soluționarea pașnică a acestui caz și să întoarcă copii în familie!

Familia Furdui este o familie de români, creștini evanghelici care merită respectul statului german și soluționarea acestei situații cât mai urgent!

ȘtiriCreștine.ro amintește că familia Furdui trăiește același scenariu dramatic ca și familia Bodnariu. Cei 7 copii au fost luați de acasă pe 26 aprilie 2021 și plasați în centre de plasament diferite la distanță unul de altul. Vă chemăm să vă rugați pentru familia Furdui. Pentru copii supuși la presiune emoțională și psihică separați de părinți și unul de altul. Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să facă dreptate și să protejeze sănătatea fizică, emoțională și spirituală a copiilor.

Evenimentul este organizat de Alianța Familiilor din România. Pe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.