Aprinde și Distribuie Lumină!

La 2021 de ani distanță de la cel mai important eveniment istoric, vă provocăm să „Aprindeți și să Distribuiți Lumina”! Atunci când Dumnezeu a coborât și s-a născut în lumea noastră, El a adus cu El Lumina! Și așa cum îngerii au transmis vestea și lumina păstorilor de pe câmpiile Betleemului, și noi am moștenit lumina lăsată de El pe care trebuie să o distribuim mai departe.

De acest Crăciun te provocăm să „Aprinzi și să Distribui Lumina” în casa ta, în comunitatea și țara ta. Oriunde nu ai fi, „Aprinde și Distribuie Lumina”!

Nașterea lui Isus nu este un mit, nici o poveste! Venirea Lui a marcat o cotitură pentru veacuri. El a împărțit timpul în două, „înainte” și „după” Hristos. De la nașterea Lui au început să se numere anii, toată planeta s-a aliniat nașterii Lui și aceasta este un fapt istoric incontestabil.

Indiferent de convingerile tale, dacă citești aceste rânduri știi că Isus a fost un personaj real care a marcat întreaga omenire prin nașterea, viața, moartea și învierea Sa. Iar dacă ești creștin, știi că fără ziua Lui de naștere nu ar fi existat învierea și biruința Lui asupra morții!

De acest Crăciun te provocăm să aprinzi și să distribui această veste! Să aprinzi lumina dragostei Lui în inima ta și să o împarți cu cei din jur. El este lumina lumii, iar noi beneficiarii acestei lumini.

Te simți pierdut și neliniștit…? Poate întunericul te înfășoară și te apasă un sentiment copleșitor de singurătate? Momente în care vocile din mintea noastră spun că nu contăm, nimănui nu-i pasă, nimeni nu înțelege – momente de gol și lipsă de scop. Dar vestea bună este că Isus îi primește pe cei singuri în familia Sa. El este aproape de cei cu inima zdrobită. El este aproape de tine.

„Eu am venit ca să fiu o lumină în lume, pentru ca oricine crede în Mine să nu rămână în întuneric.” Ioan 12:46

Isus nu doar aduce lumină, El este lumină.

„Isus le-a vorbit din nou și a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții.” Ioan. 8:12

Astăzi de Crăciun „Aprinde și Distribuie Lumina!” Pe măsură ce iarna și noaptea te cuprinde, tu răspândește lumina.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă dorește un sezon de sărbători plin de pace și lumină în inimile și casele dvs. Sărbători pline de El să aveți!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.