O companie tehnologică din Suedia recomandă folosirea microcipurilor implantate sub piele pentru pașapoartele COVID-19

O companie tehnologică suedeză a lansat un microcip de mărimea unui bob de orez care poate fi implantat sub piele și folosit ca pașaport COVID-19. Unii membrii din comunitatea creștină numesc microcipul un precursor al semnului fiarei, care este prezis în cartea Apocalipsa.

Microcipul a fost prezentat vineri de South China Post într-un videoclip pe rețeaua de socializare Twitter, iar pană în prezent videoclipul a fost vizionat de peste 2,4 milioane de ori.

Potrivit The Christian Post, responsabilă pentru tehnologia din spatele implanturilor de cip este Epicenter – o companie din Stockholm.

La 1 decembrie, guvernul suedez a anunțat obligativitatea prezentării unui pașaport de vaccinare pentru a putea participa la evenimente cu peste 100 de persoane.

Din 2014, Suedia a introdus cipuri care pot fi folosite ca și carduri de credit, chei pentru locuințe, acte de identitate și bilete de tren.

„Implanturile sunt o tehnologie foarte versatilă care poate fi folosită pentru multe lucruri diferite. În aceste momente este foarte convenabil să aveți pașapoartele COVID întotdeauna la îndemâna iar implantul poate fi o soluție”, a declarat Hannes Sjoblad, unul dintre șefii „Epicenter”, în videoclipul de prezentare.

Potrivit cercetătorului în culturile digitale Moa Petersen, aproximativ 6.000 de suedezi și-au implantat cipul până acum.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Ca răspuns la videoclip, unii utilizatori ai rețelelor de socializare au comentat: „666” și „Semnul Fiarei”, care se referă la profeția apostolului Ioan din Apocalipsa 13:15-17.

Scriptura spune astfel: „I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei. Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.”

Suedezii nu sunt singurii care folosesc microcipuri implantate în mâini. În 2017, compania din Wisconsin numită Three Square Market a permis angajaților lor să folosească cipuri implantate sub piele pentru carduri de credit.

Săptămâna trecută rețelele de socializare au izbucnit după ce Națiunile Unite au prezentat o sculptură care seamănă foarte mult cu fiara din sfârșitul timpurilor din Daniel și Apocalipsa.

SURSA | ChristianHeadlines

7 Comentarii
  1. Maria Krook 25 decembrie 2021 Reply
  2. Cosmin Frisan 26 decembrie 2021 Reply
  3. Mihai Bogză 27 decembrie 2021 Reply
  4. Maria Krook 27 decembrie 2021 Reply
  5. Cosmin Frișan 27 decembrie 2021 Reply
  6. Maria Krook 27 decembrie 2021 Reply
  7. Emanuela 11 ianuarie 2022 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.