Un cunsocut oncolog din SUA recunoaște impactul rugăciunii asupra sănătății pacientului

Gary Onik, directorul principal al unui centru oncologic din Florida, a spus că a acceptat faptul că rugăciunea poate avea un impact semnificativ asupra rezultatelor pacientului, după un deceniu de cercetare a conexiunii dintre știință și rugăciune. „Ca lucrător în domeniul sănătății timp de peste 30 de ani, am întâlnit pacienți cu cancer în stadiu terminal, care s-au vindecat în urma rugăciunilor”, a adăugat el într-o rubrică pentru USA Today din 19 decembrie.

În plus, medicul își spune propria mărturie. În 2018, după ce a fost chiar el diagnosticat cu cancer de prostată în stadiu avansat, a postat un videoclip în care a cerut oamenilor să îl sprijinească în rugăciune. „Mi-am combinat inițiativa de rugăciune cu un nou regim de imunoterapie. Rugăciunea combinată cu acest tratament m-a vindecat de cancer”, spune Gary Onik.

„Au trecut trei ani de la diagnosticul meu. Rugăciunea combinată cu acest tratament m-a vindecat”. Practicantul adaugă că profesia sa l-a adus de la un ateism bazat pe știință la o „credință profundă” bazată pe rezultate.

SURSA | Evangéliques.info

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.