PROVOCAREA 2022 – Aprinde Lumina!

2020 și 2021 nu au fost deloc ușori. Te simți pierdut și neliniștit…? Te simți singur și abandonat în această lume? Mintea ta macină frici și gânduri negre când te uiți în viitor? Inima ta descurajată îți șoptește că nu contezi? Că nimănui nu-i pasă, nimeni nu înțelege – momente de gol și lipsă de scop?

Dragă prieten, vestea bună este că Isus îi primește pe cei singuri în familia Sa. El este aproape de cei cu inima zdrobită. El este aproape de tine. „Eu am venit ca să fiu o lumină în lume, pentru ca oricine crede în Mine să nu rămână în întuneric.” Ioan 12:46

Dacă te afli într-un loc în care totul în viața ta se simte ca și cum ai fi în întuneric și vrei să știi cum poate Isus să aducă lumina? Te provocăm să fii tu primul care Aprinde Lumina! Și cum poți aprinde această lumină? Acceptând să mergi în acest necunoscut de mână cu Domnul Isus!

Isus nu doar aduce lumină, El este lumină: „Isus le-a vorbit din nou și a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.” Ioan. 8:12

În 2022, vă provocăm să Aprindeți Lumina. Aprindeți Lumina divină în inima dvs, în mintea dvs, în casa dvs, în familia dvs, în comunitatea dvs, în orașul dvs, în țara dvs. Aprindeți lumina pentru cei care au nevoie de speranță. Rămâneți alături de noi și în acest nou an. Haideți împreună să luminăm în acest întuneric provocator pentru mintea, trupul și duhul nostru. Haideți să umplem acest vid întunecos cu lumina Cuvântului lui Dumnezeu care aduce pace deplină.

În 2022, fiți lumină, aprindeți lumina, răspândiți lumina! Ca și echipă am ales acest motto pentru anul ce ne stă în față și ne dorim să continuăm să răspândim lumină prin fiecare literă pe care o vom scrie. Deschideți Biblia dvs, umpleți-vă de lumină, aprindeți lumina Lui desăvârșită în inimile dvs și apoi împărtășiți-o cu cei copleșiți de singurătate și durere.

Dacă doriți să împărtășiți cu noi cum ați putea în mod practi trăi și aplica acest motto, vom fi încântați să primim mărturii și experiențe de la dvs. Primul pas personal în această provocare ar fi să citim Biblia într-un an. Pentru aceasta am acceptat provocarea pastorului Bebe Ciaușu de a citi întreaga Bibliei într-un singur an. Urmăriți site-ul nostru pentru a vedea cum puteți face acest lucru și alăturați-vă echipei noastre, ghidați de pastorul Bebe Ciaușu.

Dacă aveți alte idei inedite pe care le implementați împreună cu familia sau biserica dvs locală, le așteptăm în privat. Haideți împreună să spunem lumii, ce face Lumina!

Vă dorim un 2022 plin de pace și lumină!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.