Manifestare de susținere a familiei Furdui la Arad (VIDEO)

Un nou an, un nou început, dar bătăliile din anul trecut pentru recuperarea copiilor familiei Furdui continuă. Sâmbătă, 8 ianuarie, Comunitatea Regională Penticostală Arad organizează o adunare de promovare a valorilor familiei tradiționale și de susținere a familiei Furdui.

Evenimentul se va desfășura în Piața Avram Iancu din Municipiul Arad și începe la ora 12:00. Sunt bineveniți toți cei care împărtășesc aceleași valori și vor să fie alături de familia Furdui.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă încurajează să vă alăturați acestor manifestări pașnice, să ne unim cu toți în rugăciune pentru întoarcerea celor 7 copii în familie. Înainte de politică, birocrație și alte reglementări sociale, aceasta este o bătălie spirituală pe care o putem câștiga doar fiind uniți în rugăciune.

Amintim că copii familiei Furdui au fost luați de către serviciul social german Jugendamt în după masa zilei de 26 aprilie 2021 și plasați separați în diferite centre de plasament. Scenariul familiei Bodnariu se repetă cu exactitate.

„Dar ştiu că Răscumpărătorul meu este viu şi că Se va ridica la urmă pe pământ. Chiar dacă mi se va nimici pielea şi chiar dacă nu voi mai avea carne, voi vedea totuşi pe Dumnezeu. Îl voi vedea şi-mi va fi binevoitor; ochii mei Îl vor vedea, şi nu ai altuia. Sufletul meu tânjeşte de dorul acesta înăuntrul meu”, Iov 19:25-27.

Un comentariu
  1. Rodica Sch. 8 ianuarie 2022 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.