Conferința “Persoana și lucrarea Duhului Sfânt” la Brăila

Sâmbătă, 15 ianuarie, Biserica Baptistă “Sfânta Treime” din Brăila este gazda unui eveniment de excepție. Conferința “Persoana și lucrarea Duhului Sfânt” cu Prof. Univ. Dr. Radu Gheorghiță.

Evenimentul structurat în trei sesiuni va începe la ora 17:00. Cei din zonă sunteți așteptați cu drag pe adresa: Strada Belvedere 14.

Dr. Radu Gheorghiță este specialist în Noul Testament, dar predă și cursuri de Vechiul Testament și Septuaginta. În prezent este conferențiar și predă științe biblice (Associate Professor of Biblical Studies) la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City, Missouri.

Dr. Gheorghiță este absolvent al Facultății de Fizică a Universității din Cluj. A obținut masteratul la Trinity Evangelical Divinity School, Deerfield, Statul Illinois, și doctoratul la Universitatea Cambridge, Marea Britanie. Dr. Gheorghiță a ajuns la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City, Missouri plecând de la Institutul Biblic Emanuel din Oradea. În prezent, locuiește în Europa și conduce un program de doctorat în teologie în limba română, dar călătorește în fiecare an în Statele Unite, Kansas City, pentru a preda diferite cursuri la Seminarul Midwestern.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.