ÎNSCRIE-TE GRATUIT la Institutul de Apologetică Vox Dei!

Îți dorești „Să  știi ce crezi și de ce crezi”? Vrei să înțelegi fundamentele și argumentele Autenticității Scripturii? Vrei să studiezi veridicitatea istorică a Bibliei și credinței creștine? Vrei să crești în relația ta personală cu Dumnezeu și să înțelegi la nivel intelectual, emoțional și spiritual de ce creștinismul este cea mai bună alegere pentru fiecare om?

În 2022, poți să descoperi altfel bazele credinței tale la Institutul de Apologetica Vox Dei online. Indiferent de vârsta, locul și profilul tău profesional, poți trece cursurile de apologetică structurate în 4 module.

Programul de apologetică te poate ajuta să înțelegi și să-ți aperi credința în existența lui Dumnezeu, veridicitatea Scripturilor și dumnezeirea lui Isus Hristos. Vei putea parcurge sesiunile pe o platformă online, absolut gratuit timp de 8 luni atunci când tu ai timp. Cele patru module vor cuprinde temele: Istoria Apologeticii, Ramuri și Metode, Răspunsuri și argumente apologetice la cele mai provocatoare întrebări ale vremurilor.

Data limită pentru înscriere este 15 februarie 2022. Prima sesiune de orientare va avea loc pe 20 februarie, pe ZOOM. Înscrie-te ACUM AICI la Institutul de Apologetică Vox Dei și descoperă frumusețea relației dintre Credință și Știință.

Profită acum de această oportunitate și transformă anul 2022 într-un călătorie unică printre file de apologetică. Echipează-te pentru a fi relevant în locul în care Dumnezeu te-a pus.

Urmărește ȘtiriCreștine.ro pentru mai multe detalii din procesul de lansare a Institutului de Apologetică Vox Dei și descoperă apologetica online.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.