COMUNICAT Conferința „Revitalizare 2.0” la Sibiu

„Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul… ” Coloseni 3:23

Recunoscând nevoia de revitalizare a bisericilor din tara noastră vă invităm să venim împreună și să ne unim eforturile pentru a răspunde acestei provocări. Am experimentat schimbările pe care ultimele decenii le-au adus în bisericile noastre. De la transformările sociale de după anii ’90, la emigrare și în ultimii doi ani la pandemie, ne găsim într-o situație nouă și în continuă schimbare.

În acest context, este important să fim pregătiți pentru aceste schimbări. În perioada, 3-5 februarie, vă invităm la conferința „Revitalizare 2.0”. Evenimentul aflat la cea de-a doua ediție este organizat sub egida Departamentului de Misiune al Uniunii Baptiste din România și va fi găzduit de Biserica Baptiste „Betania” din Sibiu.

Prima întâlnire, Revitalizare 1.0, a fost organizată ca o masă rotundă, la Biserica „Via” din Cluj. Cei care am participat am descoperit că dorim să ne implicăm împreună pentru revitalizarea bisericilor baptiste din România. Nevoia este evidentă și credem că împreună putem să reușim mai mult decât dacă am încerca singuri.

Vă invităm la o noua întâlnire, în același format, ocazie cu care ne propunem să descoperim împreună, moduri concrete prin care să ne încurajăm reciproc, prin care putem să colaborăm și să împărtășim resursele pe care le avem, pentru a sprijini revitalizarea bisericilor.

Dorim împreună, să creăm o rețea de biserici, care să caute înviorarea lucrării de închinare și slujire spre Slava lui Dumnezeu. În primul weekend din februarie, vă așteptăm la Sibiu, la Biserica Baptistă Betania!

Pentru înscriere și detalii, accedați pagina evenimentului Multiplicare.ro AICI!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Otniel Bunaciu
Vicepreședinte, Departamentul de Misiune
Uniunea Baptistă din România

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.