INSTRUIRE ÎN PREDICARE la Biserica Harvest Arad

În perioada 25-26 februarie va avea loc un curs de predicare la Biserica Harvest Arad cu Cristian Barbosu, Marcel Opriș și Raul Todinca. Mai multe detalii AICI.

Îți place să predici și simți că ai nevoie de un upgrade, sau poate ai vrea să predici și nu știi cum, de unde să-ncepi? Hai cu noi la o instruire în predicare.

Timp de 2 zile pline, vineri și sâmbăta, vom învăța împreună cum să iei un text biblic și să-l transformi într-o predică, folosind metoda expozitiv-aplicațională.

Vom învăța, spre exemplu, de ce e importantă observarea și cum o putem face, ca mai apoi să putem identifica ideea principală și scopul predicii – ce urmărește textul și unde vrea să ne ducă el. Aici e marea diferență dintre predicarea tematică și cea expozitivă.

Vom învăța mai apoi să ne structurăm mesajul, să ne pregătim tranzițiile, să identificăm ilustrațiile, concepe introducerile și concluziile, ca mai apoi să lucrăm la aplicație prin înțelegerea audienței noastre și a nevoilor ei.

Vom vorbi și despre metode de comunicare a mesajului sau cum să faci o chemare și când, despre cum să-ți concepi o serie de predici, sau de ce să ții cont când predici la evenimente speciale (sărbători, nunți, înmormântări).

Așadar, daca ești interesat, notează-ți în calendar data de 25-26 februarie (vineri și sâmbăta, inclusiv duminica dimineața) și fii sigur că ajungi în Arad de joi seara, fiindcă vom avea 2 zile pline, plus încă 2 ore duminica dimineața în timpul primului nostru serviciu), ca mai apoi să te poți închina cu noi la al doilea.

Vineri și sâmbătă începem la ora 8:30 și terminăm la 18:30 cu o pauză de prânz. Iar duminică între 9-11 ultimile două sesiuni de instruire.

Taxa de participare este de 200 lei și include și 2 mese de prânz și pauzele de cafea pentru vineri și sâmbăta. Când te înscrii, vei afla și de posibilități de cazare în zonă și alte detalii importante.

Două observații – cursul fiind intens și condensat, participarea este obligatorie pe tot parcursul lui. Noi l-am mai oferit și acum 3-4 ani, deci dacă ai fost atunci, îl poți recomanda altora.

Și în al doilea rând – din momentul în care te înscrii, te rugăm să plătești taxa în următoarele 7 zile, altfel vei pierde înscrierea.

Datorită unor situații neplăcute din trecut, suntem oarecum obligați să apelăm la această soluție, ca astfel să ne asigurăm că cei ce s-au înscris ajung și nu iau locul altora. Suma se poate restitui în cazul în care îți apar evenimente neprevăzute, și este nevoie să ne anunți până în data de 21 februarie.

Iată link-ul unde te poți înscrie: www.harvestarad.ro/instruirepredicare.

Abia așteptăm să ne întâlnim și să frământăm împreună Cuvântul lui Dumnezeu, și în același timp, să ne și hrănim din el.

Cristian Barbosu, Marcel Opriș și Raul Todinca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.