Ben Oni Ardelean: „ESTE IREAL – CONDAMN PUBLIC Jugendamt pentru tratamentul abuziv îndreptat împotriva familiei Furdui!”

Familia Furdui este victima unui sistem îndreptat împotriva familiilor și spre dezbinarea acestora. Încă de la declanşarea acestei drame am luat atitudine, deplasându-mă în Germania, alături de senatorul Titus Corlățean, unde am purtat discuţii oficiale pe toate palierele – de la autorităţi locale, la cele guvernamentale. Totul pentru a reuşi să găsim o soluţie reală.

Cu tristeţe, o spun răspicat că sunt revoltat de traseul acestei problematici şi CONDAMN PUBLIC insituţia de protecţie a copilului din Germania – Jugendamt Bad Fallingbostel – pentru tratamentul abuziv îndreptat împotriva familiei de români şi pentru demersurile mârşave pe care le-a întreprins, cu scopul evident de a-i distruge pe aceștia. ESTE IREAL!

În data de 17 februarie, fără ştirea părinţilor şi a avocaţilor acestora, instanţa s-a întrunit de una singură şi a retras toate drepturile părinţilor privind orice aspect al vieţii copiilor lor, acordând tutelă totală Jugendamt. Totul în condiţiile în care ambasadorul României la Berlin a cerut să fie prezent la înfăţişarea de la sfârşitul lunii, fiind refuzată de judecătoare. În acelaşi timp, băieţii familiei fug constant acasă din plasament, iar Natalia, cealaltă fiică a familiei a înaintat o scrisoare judecătoarei prin care îi cere să fie lăsată să meargă acasă.

După o lungă suferinţă şi luptă pentru dreptatea şi libertatea familiei sale, la două zile după complotul instanţei cu Jugendamt, Estera, fiica familiei Furdui, în încercarea disperată de a ajunge acasă, a dispărut din căminul în care era plasată. A fost gasită şi readusă în plasament…

Întreb, totuşi, cine răspunde pentru dramele la care sunt supuşi aceşti copii? Cine răspunde pentru toate aceste traume? De urmărit… Însă, vă asigur că nu ne vom lăsa călcaţi în picioare de propagandiştii unui sistem nenorocit în care statul decide pentru copii şi soarta lor, trimițându-i la colț, alături de familii.

Aceasta nu este democraţie!

„Progresismul” promovat de unii duce la regresul societăţii, nicidecum la civilizaţie. Iar liderii par să nu-și amintească de aceste practici daunătoare pe le-am mai trăit în perioada de tristă amintire a comunismului.

Vă ţin la curent cu viitoarele demersuri. Rugaţi-vă pentru familia Furdui!🙏

Ben Oni Ardelean
Vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă
Consilier onorific pentru Afaceri Externe al Primului Ministru al României

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.