Tată în Ucraina

Astăzi a fost cea mai proastă zi din viața mea.

Astăzi mi-am luat rămas bun de la fiul meu, am încercat să-i spun că îl iubesc atât de mult. Va împlini 5 ani în câteva zile, așteaptă cu nerăbdare vacanța, a vrut să vină prieteni la el, a vrut să stingă lumânările, a vrut să deschidă cadouri… Nu-i voi uita niciodată ochii – nici la această vârstă și nici în viitor.

Astăzi le-am îmbrățișat, pentru ultima oară, pe iubitele mele fiice, nu am știut să le mângâi, cum să le potolesc, am văzut în ochii lor confuzie și frică de necunoscut. Ei sunt cu mine în inima mea pentru totdeauna.

Astăzi am văzut lacrimile celei mai dragi persoane, iubita mea soție – acestea nu erau lacrimi obișnuite, lacrimi ale unui bărbat puternic, lacrimi ale unui bărbat care rar plânge pentru asta și se încrede în Domnul Dumnezeu toată viața. În fiecare astfel de lacrimă curge o sentință și umple paharul mâniei lui Dumnezeu, pe care Domnul oștirilor îl va turna asupra tuturor celor care ați luat parte la distrugerea vieții noastre.

Nu vă voi spune: „Fii blestemat, căci deja blestemat ești”, spune Cuvântul Domnului, dar este de neschimbat, pentru că Sfântul nu va spune minciuni și nu va greși în Cuvinte. Și acum taci, Dumnezeu nu este numai Milostiv, ci și Drept. Dumnezeu nu este numai Iubire – El este și un foc mistuitor.

În cele din urmă, pun totul în mâinile Drepților și Sfântului, Împăratului Cerurilor, pentru că tot ceea ce face este drept, toate căile Lui sunt drepte. Și pe toți cei care umblă în dispreț, El îi poate umili.

„Iartă-i, căci ei nu știu ce fac și, dacă știu, răzbune-te pe mine și pe poporul meu de dragul Sfântului Tău, Amin!”.

Mărturia unui tată din Lvov.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.