Mărturia unui creștin din Mariupol – oraș ucrainean asediat la Marea Neagră

„Bună seara prieteni! Vă rugăm să vă rugați pentru noi! Este imposibil de crezut ce se întâmplă aici.

Familia mea și cu mine suntem în clădirea bisericii. Prin harul lui Dumnezeu suntem vii…. Orașul este pur și simplu șters de pe fața pământului…. Este complet distrus, fără curent electric, toate cablurile sunt căzute la pământ, fără gaz, țeava de la gaz a fost aruncată în aer, oamenii ies pe ruinele din exterior să-și gătească mâncarea, fără apă….

Nu există benzină, avem o fântână în biserică însă apa e sărată și bem ceai sărat. Mulțumesc lui Dumnezeu că avem cel puțin ceva. Oamenii de pe străzi sunt înfometați, magazinele sunt sparte și jefuite, se aud avioane iar bombele cad la doar câțiva metri de biserică. Dumnezeu controlează însă acești câțiva metri și avem doar ferestre sparte. Dar suntem în viață.

Generatoarele sunt pornite acum, și am încărcat telefoanele și pentru un timp, există WiFi și mă grăbesc să scriu acest lucru înainte de a dispărea…. Roagă-te pentru noi!

Am vrut să ies cu familia când era un coridor, dar mașina noastră s-a stricat imediat. Domnul nu ne-a lăsat să mergem departe…. Sper că Domnul se va gândi la ceva pentru noi …. Chiar dacă s-ar termina [acum războiul] , oamenii nu au unde să trăiască. Intrările [în clădiri] sunt arse, casele au găuri în ele, totul este distrus! Școlile sunt la pămînt …. Se spune să nu ne îngrozim, nu s-a terminat încă! Dar este foarte înfricoșător…. Sunt cadavre întinse pe străzi, nu au timp să le strângă sau poate nu le colectează deloc… Este foarte dificil!

Rugați-vă! Există o mulțime de oameni acolo! Prin harul lui Dumnezeu ne hrănesc de două ori [pe zi] în biserică. Ieri a fost prima dată cand am spălat copiii…. în tot acest timp. De la mare putem obține ceva [de mâncare], dar nu este nimic de încălzit, mâncare se gătește pe generatoare … Rugați-vă pentru noi! Dumnezeu să dea liderilor înțelepciune ca ei să cadă de acord …. Nu știm cât vom mai trăi. Nu știm ce să facem în continuare… Dumnezeu este cu noi, El este puternic!”

Sursa: Behold Israel

Un comentariu
  1. Ema 14 martie 2022 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.