Misiune Madagascar: Evanghelizare prin Radio

Dragi prieteni și frați în Isus Hristos,

În luna octombrie am început să punem bazele unui radio online – Joy Radio Africa Online, prin care să fim o binecuvântare și încurajare pe două fronturi:

  1. În Madagascar – creăm o strategie de evanghelizare prin online în principalele orașe ale acestei țări: Antananarivo, Antsirabe, Morondava, Tamatave, Toliara, Manajary, Diego, Fort Dauphine. Deja am împărtășit ideea cu o parte din echipa noastră împrăștiată prin țară, care lucrează prin FM, iar ei sunt încântați. Strategia de evanghelizare are ca scop să atragem oameni care încă nu îl cunosc pe Hristos în grupuri de plantare de biserici, apoi aceștia să se alăture bisericilor evanghelice cu care lucrăm.
  2. În România și Diaspora Românească – dorim să împărtășim despre lucrarea misionară în general, să atragem pe liderii noștri din APME (Agenția Penticostală de Misiune Externă) în a împărtăși despre lucrarea misionară și ce înseamnă, iar în particular să vă atragem ca prieteni și parteneri în lucrarea noastră din Madagascar, unde avem o echipă mare (Asociația Fifaliana Indray) și facem o lucrare multiplă, după cum puteți să vedem în grupul nostru privat numit Sub Crucea Sudului – Misionari Marcel & Ioana ȘAITIȘhttps://www.facebook.com/groups/1787667278031279/.

Vă invităm să ascultați Joy JOY RADIO Africa din Madagascar online: https://joyradioafrica.com/?page_id=200.

Prin intermediul acestui radio online – Joy Radio Africa Online  sau https://joyradioafrica.com/?page_id=200 încercăm să fim o binecuvântare pentru viețile dvs și să vă fim de folos, să vă încurajăm și să vă spunem din Madagascar că vă iubim.

Marcel și Ioana Șaitiș – misionari în Madagascar.

Site oficial: www.misiunemadagascar.ro

Purtătorii de Bucurie – Madagascar Misiune Madagascar Joy 4Madagascar

Instagram: https://www.instagram.com/saitismarcel/

https://www.instagram.com/purtatorii_bucuriei/

Cu aleasă dragoste și recunoștință în Hristos,

Familia Șaitiș – Marcel și Ioana, cu copiii lor Alessia, Ruth, Filip și Naomi.

Un comentariu
  1. Popa Daniel Gabriel 28 martie 2022 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.