Musulmanii au viziuni cu Isus în timpul Ramadanului: „Un bărbat îmbrăcat în robă albă vine la ei”

În timp ce luna sfântă islamică a Ramadanului se apropie de sfârșit, musulmanii s-au rugat și au postit cu fervoare, pregătindu-se pentru „Noaptea Puterii”, când caută o experiență spirituală. Anul acesta aceasta a fost pe 28 aprilie.

Milioane de creștini din întreaga lume mijlocesc, de asemenea, în favoarea lor.

Uncharted Ministries a intervievat foști musulmani care acum Îl urmează pe Isus, iar mulți dintre ei au avut întâlniri supranaturale cu Isus în timpul Ramadanului. Acești foști musulmani împărtășesc poveștile lor despre descoperirea lui Isus ca Mântuitor și se roagă ca și alții să aibă aceeași experiență.

Husein povestește pentru Uncharted Ministries că a fost cândva un musulman devotat și extrem de împotrivitor la adresa creștinilor. Dar într-un an, în săptămâna Paștelui, Husein a văzut la televizor un predicator creștin care vorbea numai despre Isus. Nu și-a putut lua ochii de la emisiune. Și atunci i s-a întâmplat ceva supranatural.

„Dintr-o dată, Duhul Sfânt a căzut peste mine! M-am uitat în sus și Isus era acolo, în fața mea. Fusesem un musulman devotat, dar de îndată ce L-am văzut, a fost ca și cum aș fi văzut un vechi prieten pe care îl cunoșteam dinainte. Și am știut că era Isus. Și am mai știut ceva. Am știut că El era Fiul lui Dumnezeu!”

Mulți alți foști musulmani își spun poveștile acum și ei pe IFoundtheTruth.com, cum ar fi Marziyeh din Iran.

Aisha, Nadine, Afshin și Yasra sunt doar câțiva dintre ceilalți care vorbesc, de asemenea, despre cum au crescut ca musulmani înainte de a găsi adevărul despre Isus Hristos – mărturiile lor uimitoare pot fi văzute pe site-ul IFoundtheTruth.com

Yasra spune că a ajuns să realizeze după ce L-a întâlnit pe Isus Hristos: „Cel care m-a creat nu este un Dumnezeu furios și nebun. El nu este așa ceva. El m-a creat cu atât de multă dragoste.”

Tom Doyle de la Uncharted Ministries spune că, în acest sezon, credincioșii de origine musulmană se roagă nu doar pentru musulmani, ci și pentru ca creștinii să învețe cum să împărtășească Evanghelia cu ei.

De ce este important să facem acest lucru în timpul lunii sfinte islamice a Ramadanului?

Doyle spune: „Ultima săptămână este cea mai specială pentru că toate converg spre noaptea pe care musulmanii o numesc ‘Noaptea destinului’ – noaptea puterii în care pur și simplu strigă către Dumnezeu.”

„Aceasta este noaptea cea mai intensă din an în care Isus le apare musulmanilor în vis. Ei îl caută pe Allah, dar Isus este Cel care le satisface această cerere – ei sunt șocați și surprinși când un bărbat în robă albă vine la ei și le spune că îi iubește și că a murit pentru ei pe cruce.”

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.