Instruire în consiliere cu Anne Barbosu la Biserica Harvest Arad

EMOȚII – stări pe care unii le iubesc, alții le urăsc. Sunt ele bune sau rele? Ne ajută sau ne încurcă? Le putem stăpâni sau trebuie stăpânite? Cât de importantă este inteligența emoțională? Ce este o rană emoțională? Oare emoțiile ne pot minți?

Pare o nebuloasă, dar ce bine că avem Biblia – Cuvântul lui Dumnezeu, care aduce claritate, răspunsuri și soluții în toate domeniile vieții noastre. Așadar vino să explorăm împreună acest subiect amplu!

În prima parte vom afla ce are de spus Dumnezeu despre emoțiile noastre, iar în a doua parte vom aplica ce am descoperit și vom exemplifica învățătura prin emoția numită MÂNIE. Poate te lupți cu mânia de când te știi, poate lucrezi sau ești în aceeași casă cu cineva mereu mânios, poate faci parte din echipa de consiliere în biserica ta sau poate pur și simplu vrei să afli mai multe despre acest subiect.

Vino sâmbătă, 28 mai, de la 9:00-17:30, la Instruirea de consiliere, chiar aici, în Biserica Harvest Arad! Instruirea evident implică și niște costuri care vor acoperi printre altele materialele și masa de prânz. Costul este de 150 RON/persoană. Pentru cei din rețeaua noastră de biserici Vertical Church Europe, costul este de 100 RON/persoană.

Înscrie-te aici: www.harvestarad.ro/instruireconsiliere.

Din momentul în care te înscrii, te rugăm să plătești taxa în următoarele 7 zile, altfel vei pierde înscrierea. Datorită unor situații neplăcute din trecut, suntem oarecum obligați să apelăm la această soluție, ca astfel să ne asigurăm că cei ce s-au înscris ajung și nu iau locul altora. Suma se poate restitui în cazul în care îți apar evenimente neprevăzute.

Te așteptăm cu drag!
Anne Barbosu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.