Teolog american: creștinii vor fi forțați să accepte ideologia LGBT sau își vor pierde locurile de muncă

Teologul american Albert Mohler îi avertizează pe creștini că în zilele noastre cultura este într-o schimbare rapidă pe tema ideologiei LGBT iar acest lucru îi va forța să ia decizii dificile care ar putea avea consecințe care să le schimbe viața, inclusiv pierderea locului de muncă.

Vorbind în cadrul podcastului său The Briefing, Mohler a discutat despre știrea despre cinci jucători de baseball de la echipa Tampa Bay Rays care au refuzat să poarte șepci și tricouri cu însemnele curcubeului pentru a celebra LGBT Pride, din cauza convingerilor lor creștine. Mohler a citit apoi un fragment dintr-un articol din New York Times care îi critica pe jucători și care făcea referire la cometariul scriitorului Andrew Maraniss, care spunea: „Această cerință nu ar trebui fie una la care să poți opta să nu participi.”

Societatea, a avertizat Mohler, face presiuni din ce în ce mai mari asupra creștinilor să afirme LGBT Pride – și nu doar să tolereze existența ei.

Creștinii care rămân fideli mesajului Scripturii s-ar putea confrunta cu consecințe.

„Oamenii își vor pierde locurile de muncă. Asta deja se întâmplă. Oamenii își vor pierde oportunitățile educaționale. Și asta se întâmplă. Cei mai mulți dintre noi, ca și creștini, vor pierde poziția socială. S-ar putea ca la următorul meci de baseball să nu mai conteze cât de bun jucător ești; va fi vorba despre faptul dacă ești sau nu dispus să susții mesajul, contrar Scripturii creștine, al revoluției LGBT.”

Mohler a catalogat-o drept o „coliziune frontală” între cele două viziuni asupra lumii –  ceea ce învață Biblia și ceea ce promovează societatea – inclusiv administrația Biden. Mohler este președinte al Seminarului Teologic Baptist de Sud din orașul Louisville, statul Kentucky.

„Acești jucători nu spuneau că nu doresc ca fanii LGBTQ să vină la meci… Ei au spus pur și simplu: ‘Nu putem să purtăm obiecte de îmbrăcăminte ce conțin o reclamă pentru ceva ce noi credem că este greșit din punct de vedere moral, pe baza convingerilor noastre creștine’.”

Pentru această poziție simplă, jucătorii au primit un vot de blam pe scară largă.

„Revoluționarii morali” care promovează Luna Pride (luna iunie), a spus Mohler, vor să-i forțeze pe oameni să o afirme.

„Puteți vedea exact ceea ce încearcă aceștia să facă. Se duc peste oameni, în special cei cu profil public, iau afacere după afacere la rând și spun: ‘Nu, nu este suficient să permiți și să accepți faptul că persoana care lucrează lângă tine va avea un steag Pride. Nu, trebuie să pui și tu un fanion Pride pe biroul tău’. Aceasta este o provocare foarte reală pe care o au de înfruntat mulți angajați din marile corporații americane și probabil că o vor avea și cei din companiile mai mici acum.”

Mohler a afirmat că un număr tot mai mare de companii promovează Luna Pride.

„Nu este greșit să lucrezi pentru o companie care are politici pro-homosexuale”, a spus el. „Este însă greșit să lucrezi pentru o companie care îți cere să le aprobi, să faci o declarație morală de acord și solidaritate cu această judecată morală. Nu este greșit pentru tine să participi în multe domenii ale economiei, unde, sincer, de multe ori nu ai prea multe opțiuni. Ceea ce este greșit este să te lași dus de val și să te alături și tu acestui mesaj.”

„Declarația pozitivă este linia de demarcație”susține Mohler. „Este granița pe care noi toți va trebui să învățăm să o discernem. Este una să intri într-un magazin care are un autocolant Pride pe ușă pentru că trebuie să iei o piesă pentru reparația mașinii. Este cu totul altceva ca tu să fii nevoit să porți autocolantul. Aceasta este marea distincție.”

Sursa: Christian Headlines

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.