Evanghelizare cu pastorul Florin Ianovici la Bistrița în pădurea Schuleward

„Ieși din durerea ta și jertfește – te, dăruindu-te altora, așa, cum a făcut ISUS!”

Acesta fost principalul îndemn al predicii lui Florin Ianovici, pastorul bisericii Renovatio București, dar și general manager la fundația „Viață și lumină”, prezent la Bistrița, în cadrul unui eveniment creștin de evanghelizare, organizat de biserica creștină PENIEL.

În ciuda ploii care s-a încăpățânat să participe și ea activ la evenimentul pregătit în pădurea Schuleward, credincioșii bistrițeni, cu o dorință vie de a auzi de la Domnul prin fratele slujitor, au rămas fermi pe poziție, lăudând bucuroși pe Cel ce a fost, este și va rămâne în veci, speranța și salvarea lor : ISUS CRISTOS, DOMNUL.

Atât cei rămași să asiste la eveniment, la fața locului, cât și cei peste 10 mii care au urmărit online transmisia live, încă de la început, au fost astăzi încurajați prin mesajul, că Dumnezeu le va rămâne credincios și aproape, indiferent de vremurilor grele ce vor veni peste lume și peste România.

„Opriți-vă din iureșul vieții și ridicați-vă privirea spre CER, lăsați-L pe Dumnezeu să vă vorbească inimii și El va scoate pentru voi, apă din piatră seacă,” a mai spus Florin Ianovici la Bistrița, celor ce aleg să se-ncreadă în puterea și ajutorul Celui Atotputernic.

„Lasă urechea ta să Mă audă, inima ta să Mă simtă, lasă mintea ta să lucreze gîndurile Mele, urmează Calea Mea, iar Eu voi fi cu tine și te voi binecuvânta!”, a fost mesajul din partea lui Dumnezeu nu doar pentru cei prezenți în Schuleward, ci pentru fiecare dintre noi astăzi!

Autor text: Crina Moldovan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.