Rugăciune pentru sezonul de tabere de la Brădățel

Pace!

Ne aflăm la mijlocul sezonului de vară de la Brădățel și suntem mulțumitori pentru toate minunile pe care le trăim și pentru modul în care Domnul lucrează.

Mai jos sunt câteva nevoi actuale ale taberei, mulțumim pentru că ne susțineți în rugăciune și pentru că sunteți alături de noi în lucrarea de la Brădățel!

Vă rugăm să anunțați aceste nevoi/motive de rugăciune în bisericile dvs., în grupurile de rugăciune sau de studiu biblic din care faceți parte.

Nevoi actuale ale taberei:

  • Dumnezeu să lucreze cu putere și în tinerii care sunt în această săptămână în tabără și să le dea mântuire, iar celor credincioși o aprofundare a relației cu Domnul.
  • Pentru sănătate și putere de muncă atât a staff-ului cât și pentru voluntarii care sunt în tabără, întrucât s-a acumulat deja destulă oboseală în acest sezon de tabere.
  • Pentru pregătirea ultimelor detalii pentru taberele proprii de săptămâna viitoare, ca Dumnezeu să lucreze și să se descopere fiecărui participant. Domnul să dea putere liderilor, consilierilor, vorbitorilor și tuturor celor ce slujesc și să ne păzească de orice rău și atac al celui rău.
  • Pentru Proiectul cu Oltenia, unde am avut deja o tabără cu 152 de tineri și vom avea o altă tabără la sfârșitul lunii august cu alți 150. Domnul să ne ajute să acoperim încă 20% din fondurile taberei care s-a desfășurat în  iunie și să putem aduna fondurile necesare, consilierii de care avem nevoie, vorbitorii, echipa de închinare și tinerii care vor participa în tabără din toamnă.
  • Mulțumim Domnului pentru tot ceea ce ne dă, pentru harul Său și că ne face onoarea să fim împreună cu El, slujitori în acest proiect frumos.

Adresele unde puteți trimite înștiințările dvs. sunt: E-mail: office@bradatel.ro sau prin mesaj privat, pe Facebook: Tabăra Creștină Brădățel.

Să fiți binecuvântați!

Ionică Olariu – Director

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.