Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

CERT Internațional desfășoară misiuni medicale în Republica Moldova și Ucraina

În perioada, 05-10 septembrie, echipa CBN Moldova, în parteneriat cu CERT Internațional desfășoară o nouă Clinica Medicală Mobilă. Doctori din SUA, Ucraina și Republica Moldova, vor presta servicii medicale gratuite, vor distribui medicamente și ochelari gratuit în mai multe localități pentru refugiați și localnici.

Agenda echipei medicale include următoarele locații:

LUNI, 05 septembrie – orașul Rîșcani
MARȚI, 06 septembrie – satul Baraboi, raionul Rîșcani
MIERCURI, 07 septembrie – satul Bumbăta, raionul Ungheni
JOI, 08 septembrie – Centrul Multifuncțional Bălțata și Odessa
VINERI, 09 septembrie – orașul Bălți și Odessa

Echipa medicală este formată din stomatologi, doctori de familie, consilieri și doctori generaliști, care vor consulta și împărtăși experiența lor gratuit cu toți cei aflați în durere. Este a patra Clinică Medicală Mobilă din 2022 organizată în acest parteneriat: CBN Moldova și CERT Internațional.

„CERT există pentru a servi persoanelor care au nevoie urgentă de îngrijire medicală. Mergem acolo unde este puțin ajutor disponibil, sau chiar deloc, ceea ce ne duce adesea în locații extrem de îndepărtate. Organizăm misiuni de 1-2 săptămâni în locații îndepărtate din țările în curs de dezvoltare pentru a sprijini misionarii și bisericile indigene. Clinici medicale, stomatologice, de ochelari; proiecte de apă sigură; renovări de clădiri; formare de ucenicie și conducere; evanghelizare. Cazare pentru familii în majoritatea locațiilor. Copii și vârstnici. Studenții din domeniul sănătății sunt bineveniți să ni se alăture.   Slujind nevoilor fizice, se deschid ușile pentru ca echipele noastre să slujească nevoilor spirituale, împlinind astfel Marea Trimitere:

„…Duceți-vă și faceți ucenici din toate națiunile…” – Matei 28:19-20.”

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.