S-a lansat un nou film pro-viață care prezintă binecuvântările adopției

Sursă foto: Facebook Kendrick Brothers

Un nou film pro-viață intitulat „Lifemark” a fost lansat în cinematografele din S.U.A. pe 9 septembrie, spunând o poveste adevărată care celebrează darul vieții.

Filmul vine de la producătorii executivi Kirk Cameron și frații Kendrick. Cameron crede că momentul lansării filmului, în urma hotărârii istorice a Curții Supreme a S.U.A. privind avortul, a fost hotărât de Dumnezeu.

„Acesta este un film care iese pe piață într-un moment incredibil de providențial în istorie”, a declarat Cameron pentru CBN News. „Adică, cine ar fi crezut că Roe vs. Wade va fi anulat?  Și acum, iată un film care vine în urma acestei decizii a Curții Supreme și care celebrează valoarea vieții copilului nenăscut și frumusețea adopției.”

„Lifemark” spune povestea lui David, în vârstă de 18 ani, a cărui lume confortabilă este tulburată atunci când mama sa biologică, în mod surprinzător, îi trimite un mesaj și-i spune că vrea să îl cunoască. Cu sprijinul părinților săi adoptivi, David pornește într-o călătorie care aduce inspirație pentru a descoperi adevăruri despre trecutul său. „Lifemark” evidențiază și sărbătorește adevărata putere a adopției.

„Este pur și simplu o poveste plină de emoție și umor, acțiune și aventură, și vezi cu adevărat  impactul pe care o viață îl poate avea asupra atâtor oameni.”

Este, de asemenea, o poveste profund personală pentru Cameron și familia sa.

„Sunt pasionat de acest lucru pentru că am patru copii adoptați. Eu și soția mea, Chelsea, ne-am cunoscut și ne-am căsătorit pe platoul de filmare al serialului ‘Growing Pains’. Am întemeiat această familie mare prin adoptarea copiilor noștri. De ce am făcut asta? Ei bine, soția mea este ea însăși un copil adoptat. Așa că, gândiți-vă la asta. Soția mea a fost la un pas de a nu mai exista. Iar cei patru copii ai noștri erau, de asemenea, foarte aproape a nu mai exista, iar dacă soția mea nu s-ar fi născut, nici cei doi copii ai noștri născuți natural nu ar fi existat. Așa că toți cei șase copii ai noștri și soția mea nu ar fi aici dacă oamenii nu le-ar fi prețuit viața în timp ce se aflau în pântecul mamei, astfel încât să se poată dezvolta  și deveni oamenii frumoși și uimitori care sunt.”

La povești de viață precum cea a lui Cameron, producătorul executiv Stephen Kendrick dorește ca creștinii să mediteze mai adânc în timp ce se confruntă cu avortul și trăiesc Evanghelia.

„Cred că mesajul pro-viață, care este frumos împletit în această poveste, arată și binecuvântările adopției”, a spus Kendrick. „Și cred că biserica are o oportunitate extraordinară în generația noastră de a sprijini nu numai femeile aflate în criză de sarcină, ci trebuie să practicăm ceea ce spune Iacov 1:27 – că religia curată este să ai grijă și de văduve și de orfani. Și după ce am fost un tată adoptat și am văzut cât de uimitor poate fi acest lucru și știind că inima lui Dumnezeu este pentru orfan, suntem adoptați spiritual atunci când ne punem credința în Hristos. Cred că biserica are o oportunitate extraordinară de a fi Trupul lui Isus pentru generația noastră, întinzând mâna și sprijinind adopția.”

L-am întrebat pe Cameron ce speră să realizeze filmul pe măsură ce publicul va recepta mesajul său.

„Acesta este un film care vă va atinge inima în atât de multe moduri diferite. Este un film în care veți consuma vreo 3-4 șervețele. Veți fi mișcați foarte profund și veți fi inspirați să acționați. Cred că acesta este unul dintre acele momente Kairos din istoria familiei de credință aici, în America, în special când avem ocazia să facem ca Dumnezeu și să îmbrățișăm subiectul adopției, pentru că eu cred că este răspunsul la ororile avortului.”

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.