Provocările Inteligenței Artificiale: Terminator – Science fiction sau realitate?

Dragi prieteni, vă invităm luni, 14 noiembrie, ora 19.00 la Centrul Areopagus din Timișoara, Calea Martirilor nr. 104, unde va avea loc o prezentare urmată de dezbateri pe o temă de actualitate – Inteligența Artificială. Vom privi împreună la felul în care Inteligența Artificială vine cu anumite oportuniăți, dar și provocări în mai multe aspecte ale vieții noastre: social, economic, medical, etic etc.

Invitatul nostru este Conf. Univ. Dr. Emanuel Țundrea (Universitatea Emauel Oradea), care prezintă un interes major pentru acest domeniu de cercetare academică.

În cadrul acestei întâlniri vor fi lansate două numere noi din seria de broșuri Cambridge Papers (proiect susținut de Fundația Sallux).

Centrul Areopagus este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, care urmăreşte să analizeze fenomenul religios şi să contribuie la îmbogăţirea rolului pe care îl au comunităţile religioase în România şi în sud-estul Europei. Centrul funcţionează la nivel interconfesional, oferind diferitelor tradiţii şi grupări religioase din România un cadru optim de colaborare şi dialog.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.