„Victorios” – istoria celor opt decenii în comunitatea Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca

Pe 26 noiembrie, în sala Auditorium Maximum se celebrează „Victoria”! Victoria lui Cristos asupra păcatului și asupra morții. Victoriile purtate de Dumnezeu în și pentru comunitatea Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca.

„Pe 26 noiembrie, ne oprim să privim în urmă la victoriile pe care El le-a oferit comunității noastre de credință, în cei 80 de ani de existență! Privim în urmă și în față cu anticipaţie și cu entuziasm la proiectul „O Nouă Casă” şi la modul în care Dumnezeu va oferi victoriile Sale generației noastre. Te invităm să fii alături de noi sâmbătă, pe 26 Noiembrie, după-masă începând cu ora 18:00, în sala Auditorium Maximum” este mesajul pastorului Daniel Bujeniță.

Sub bagheta dirijorului Răzvan Nemeș vor proclama gloria și victoriile mărețului Dumnezeu: Corul și fanfara Bisericii „Vestea Bună”, alături de Quartz Band și orchestra simfonică. Vocaliștii: Casiana Rodilă, Ruben Ciungan, Radu Cîmpan, Otilia Drozd, Ioana Preja, Adi Pop și Diana Cifor. Mesajul Scripturii va fi rostit de Pastorul Nelu Filip, Președintele Cultului Creștin Penticostal.

Dacă nu ați primit încă o invitație la evenimentul Victorios și doriți să participați, completați acest FORMULAR AICI!

Vino împreună cu prietenii. Pentru mai multe detalii, urmărește pagina oficială de FACEBOOK AICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.