MEGAPROTEST pentru susținerea familiei Furdui la Berlin


Diaspora românească se adună pe 26 noiembrie la Berlin. De această dată, întreaga suflare românească cere statului german cei 7 copiii ai familie Furdui confiscați pe 26 aprilie 2022.

Focul încercării încă nu a luat sfârșit. Lupta pentru a aduce copiii înapoi acasă crește. Jugendamt, încurajat de instanța locală, a creat o imagine falsă a familiei, astfel încât să se considere îndreptățiți în luarea copiilor în custodie. Imaginea lor despre familia Furdui este mai rea decât imaginea infractorilor, bețivilor, jocurilor de noroc sau chiar drogaților, violenți. Nici unul dintre aceste lucruri nu coincide cu realitatea familiei. Credem că eforturile noastre vor pune capăt abuzurilor Jugendamt.

Pentru recuperarea copiilor și reîntregirea familiei Furdui vă chemăm să semnați această petiție online pentru a spune statului german ferm și convinși că acest abuz trebuie să înceteze. Semnați PETIȚIA AICI!

Familia Furdui are încă nevoie de sprijinul tuturor. Vă invităm să ajutați demersurile şi acțiunile pentru reîntregirea familiei şi prin susținerea financiară a protestului de la Berlin de pe 26 noiembrie 2022. Pentru donații puteți accesa platforma GoFund Me AICI.

IMPORTANT: Selectați 0% pentru donațiile către platforma gazdă, dacă doriți ca banii sa ajungă integral în contul de organizare!

Dacă sunteți în Europa și aveți posibilitate, sunteți invitați pe 26 noiembrie la Berlin. Veniți să spunem NU abuzului unui nou stat în stat și să cerem Germaniei înapoi copii României!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.