Dr Vlad Schlezak: Rădăcina ideii identității de gen 

Să ne uităm puțin de unde vine ideea aceasta a identității de gen. Ea vine de la John Money care a fost un psiholog și sexolog din Noua Zeelandă cunoscut pentru cercetările sale în identitatea sexuală și biologia genului. El a introdus/inventat termeni precum „rol de gen”, „orientare sexuală” și a popularizat alți termeni inventați precum „identitate de gen” și „parafilia”.

În anul 1955 sexologul John Money a inventat și introdus distincția dintre sexul biologic și genul ca rol. Această idee a prins la populație după aproape 15-20 de ani. În 1970 a apărut ca o ciupercă după ploaie așa numitul subiect academic– studii asupra genului (care și azi există). Astfel oamenii au început să definească genul ca un construct social al diferenței biologice.

Deci cuvântul SEX a devenit un cuvânt care descria diferența biologică (de exemplu bărbat sau femeie), iar GEN cuvântul ce se referea la completarea socială ale acelei diferențe (de exemplu comportament masculin sau comportament feminin). Asta înseamnă că sexul este ontologie (adică descrie cine este o persoană) și genul este etologie (adică descrie ce face o persoană).

O nouă idee care a prins bine de tot în vremurile din urmă. Culmea e că deja se învață în școli obligatoriu în multe locuri din Europa. Acest sexolog John Money care a inventat această idee a identității de gen a mers chiar mai departe și a experimentat pe oameni! Da, mai exact pe gemeni după o circumcizie eșuată a unuia din ei și a crescut pe unul din băieți ca fată (spunând că asta e în interesul geamănului cu circumcizia ratată).

A forțat pe acești gemeni să aibă contacte sexuale între ei și i-a expus la pornografie în timp ce doctorii observau. Amândoi gemenii s-au sinucis! Părinții gemenilor au spus că metodologia lui John Money este responabil pentru moartea ambilor lor fii care s-au sinucis.

Nu uitați ce am scris în capitolul aferent din carte că din 1 Jan 2022 în țările membre OMS, tulburările de identitate de gen (clasificate ca boli în ultimii 30 de ani în manualul de clasificare a bolilor ICD-10), au fost în acest an 2022 RECONCEPTUALIZATE (în ICD-11) ca „INCONGRUENȚĂ DE GEN” (inclusiv transexualitatea, travestitismul -vezi capitol aferent pentru detalii) și atenție! MUTATE într-un capitol nou despre sănătatea sexuală; deci spun ei „NU MAI SUNT CONSIDERATE CA FIIND TULBURARE MINTALĂ” adică nu mai intră la boli psihice și de comportament.

Veți vedea ce va urma în domeniul sectorului de sănătate, social și al educației… dar cel mai important în sectorul spiritualității.

Leviticul 18:30 – „Păziţi poruncile Mele şi nu faceţi niciunul din obiceiurile urâte care se făceau înaintea voastră, ca să nu vă spurcaţi cu ele. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.””

Dumnezeu să vă binecuvânteze
*Fragment din cartea în curs de apariție „Educație sexuală creștină” de Dr Vlad Schlezak.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.