Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Michael W. Smith revine în România!

După 10 ani, Michael W. Smith revine în România! Arena „Antonio Alexe” din Oradea este prima scenă din Europa pe care va evolua în turneul 2023. Evenimentul face parte din „The Waymaker Tour” care începe pe 13 aprilie în România și se încheie pe 25 aprilie în Italia. Pe harta turneului se numără și: Ungaria, Polonia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Elveția și Italia.

Câștigător a trei premii Grammy, 45 Dove Awards, discuri de aur şi platină, solistul american este unul dintre cei mai renumiți cântăreți de muzică creștină contemporană. Michael W. Smith a creat o legendă muzicală de excepție, ajutând la dezvoltarea acestui gen muzical, fiind o adevărată voce a credinței, prin muzică. Compozițiile sale au fost traduse în numeroase limbi, inclusiv română.

Suntem o generație care am crescut pe melodiile lui de închinare. Merită cel puțin odată în viață să-l vezi LIVE! De aceea asigură-te că joi, 13 aprilie, ora 19:00 ai un loc disponibil la Arena „Antonio Alexe”, din strada Alexandru Cazaban, Oradea.

Organizatori locali sunt Culture Street Records și decenu.eu. Locurile din categoriile „Stanfing A” și „Standing B” sunt locuri în picioare, și nu vor avea scaune. Pentru mai multe detalii și achiziția biletelor accesați: Evticket.ro

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

2 Comentarii
  1. unlink 27 februarie 2023 Reply
  2. Stefan George 1 martie 2023 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.