POSTUL MARE – 40 de zile de pregătire pentru Paște prin Evanghelia După Ioan

Natura și timpul de afară prevestește primăvara și învierea. Toată creștinătatea intră în perioada Postului Mare sau Postul Paștelui. Cele 40 de zile înaintea de Sărbătoarea Învierii este o ocazie unică de a reîmprospăta și aprofunda relația noastră cu Dumnezeu. Proiectul Isha Today a pregătit o călătorie Devoțională de 40 de zile prin Evanghelia După Ioan.

Lent – Devoțional vine din limba engleză și înseamnă perioada de post dinaintea Paștelui. 40 de zile în care să te pregătești spiritual pentru marea Înviere. Materialul include un plan de citire a Evangheliei după Ioan în 40 de zile cu 40 de texte biblice și 40 de meditații cu întrebări de reflecție.

Acest devoțional te va ajuta:
* să dezvolți disciplina citirii Bibliei regulat
* să înțelegi mai bine persoana și lucrarea lui Isus
* să faci legături între Vechiul și Noul Testament
* să privești texte bine-cunoscute într-o nouă lumină
* să mergi mai adânc în studiul Scripturii
* să Îl cunoști mai bine pe Dumnezeu

Acesta nu este o simplă lectură de curiozități despre Paște. Este o călătorie de 40 de zile prin Evanghelia după Ioan pe care o poți parcurge singur, cu un prieten, în familie sau într-un grup de studiu. Fie că ești deja de mulți ani în credință, fie că abia acum începe viața ta cu Isus, acest devoțional te va ajuta să înțelegi mai bine dragostea lui Dumnezeu pentru tine, prin formatul dinamic și analiza profundă a textelor.

Învierea este evenimentul care a schimbat cursul istoriei și destinul întregii omeniri. Fă-ți timp să explorezi adevărul despre semnificația acestui act supranatural care a adus cu sine biruiță asupra morții.

Devoționaul este contra cost și poate fi achiziționat pe www.ishatoday.ro în secțiunea SHOP AICI!

Despre Autor:

ISHA today este o comunitate de femei dornice să trăiască după Scriptură. Scopul nostru este să echipăm femeile pentru a putea trăi autentic după planul lui Dumnezeu. În societatea noastră, viața de zi cu zi poate fi foarte complicată și plină de provocări, astfel încât multe femei își pierd din vedere scopul pentru care au fost create prin aglomerația cotidianului. Ne dorim să (re)descoperim împreună, din Scriptură, principiile lăsate de Dumnezeu pentru noi, femeile, ca să putem trăi o viață plină de esență în fiecare zi.

Pentru aceasta am pregătit materiale care să te ajute în studiul tău biblic ISHA study, materiale, pe care, folosindu-le, să ducă la o îmbunătățire a căsniciei tale ISHA wife, materiale, care să fie un sprijin în creșterea sănătoasă a copiilor tăi ISHA mom și de asemenea alte materiale, care să te ajute să îți găsești scopul vieții tale încă din anii adolescenței ISHA teen.

Sperăm ca aici să găsești un loc în care să crești în credință și în cunoașterea lui Dumnezeu, iar acolo, în brațele Sale îți vei găsi și identitatea.

Acceptă provocarea și întâlnește acest Paște altfel. Scrie-ne dacă ai ales să te alături acestei provocări.

 

Un comentariu
  1. Corneliu Livanu 27 februarie 2023 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.