„Marele Antreprenor” – conferința oamenilor de afaceri creștini Guild Faith 2023

Ești un antreprenor creștin și vrei să construiești o afacere cu impact? Îți dorești să transpui principiile biblice în mediul de business și în echipa pe care o conduci? Atunci Conferința „Marele Antreprenor” este locul potrivit pentru tine!

Vino în perioada, 14 martie la Cluj-Napoca sau pe 15 martie la București unde vei putea afla: Cum antreprenoriatul implică asumarea de riscuri pentru a crea ceva din nimic? Cum Biblia ne prezintă antreprenoriatul ca o chemare specială și o activitate misionară?

Vei beneficia de o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice. Vei putea discuta cu alți lideri despre cum dezvoltarea de afaceri contribuie la speranță pentru lumea în care trăim, aducând schimbări și transformări durabile în societate.

„Scopul nostru este să ajutăm oamenii de afaceri să integreze munca cu credința pentru a transforma lumea din jurul lor spre gloria lui Dumnezeu. Împreună, vrem să facilităm o mișcare dedicată conectării și echipării oamenilor de afaceri credincioși. Să inspirăm oamenii de afaceri să trăiască vieți integrate și relevante.

Credem că Dumnezeu ne cheamă să fim ambasadori ai Lui în sfera noastră de influență și vrea să ne implice în procesul de răscumparare al creației și în creșterea și dezvoltarea Împărăției Lui.

Viziunea noastră este să vedem România transformată de o generație de lideri care sunt ambasadori ai lui Hristos și își integrează credința cu vocația în toate sferele societății”.

Participarea este GRATUITĂ. Înscrierile se fac pe site-ul GuildFaith.ro în limita locurilor disponibile.

Evenimentul de la Cluj-Napoca va fi găzduit marți, 14 martie, începând cu ora 18:30 pe Bld 21 decembrie 1989 – The Office: Sala B. Conferința de la București se va desfășura miercuri, 15 martie, ora 18:30 la Piața Montreal – Pullman Bucharest World Trade Center: Sala New York.

Cu mai multe detalii din agenda evenimentului vom reveni. Urmăriți ȘtiriCreștine.ro pentru a fi la curent cu actualitatea creștină. Fii un creștin informat, ȘtiriCreștine.ro te informează!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.