Gala Bunei Vestiri: Maestrul Gheorghe Zamfir urcă pe scenă la un concert caritabil care susține viața

 

Asociația Life Call împreună cu Radio România, organizează în data de 25 martie un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie. În cadrul evenimentului de la Sala Radio din București, va avea loc și o recepție de tip cocktail pentru cei care își doresc să creeze conexiuni mai apropiate cu inițiatorii acestui eveniment și cu artiștii.

Artiști de renume mondial

Începând cu ora 19:30, pe scenă se vor reuni artiști români cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără: “Regele naiului”, Maestrul Gheorghe Zamfir, Grupul Psaltic “TRONOS”, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels.

Gala va fi marcată și de momente artistice de înaltă încărcătură artistică și emoțională, puse în scenă de Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan. Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Accesul la concertul caritabil se face începând cu ora 19.00. Bilete la concert pot fi achiziționate online, AICI. Accesul la cocktail se face începând cu ora 20:30 pe baza unui bilet achiziționat separat, față de biletul la concert.

Întreaga sumă de bani rezultată în urma vânzării biletelor de participare la cocktail, cât și la concert va fi direcționată către inițierea, implementarea și mentenanța primei platforme online de consiliere gratuită a femeilor însărcinate aflate în nevoie, precum și către acordarea de ajutoare materiale și financiare pentru aceste femei și pentru copilașii lor.

Proiectul digital al Asociației Life Call implică resurse materiale și umane semnificative și se deruleaza în patru etape majore:

  • martie 2023 – Etapa de aliniere metodologică cu specialisti psihologi și sociologi
  • aprilie – septembrie– Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale și zone ale țării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) și realizarea efectivă a cercetării pe un eșantion reprezentativ la nivel național
  • iulie – octombrie – Realizarea propriu-zisa a platformei online și a conținutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării
  • noiembrie – Lansarea platformei online de consiliere și sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Acest proiect digital (cu partea de cercetare si dezvoltare platformă) este un proiect strategic pentru România prin care vom reuși să ajungem, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie. De asemenea partea de cercetare din acest proiect va fii parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei.

Prin urmare, fără contribuția și implicarea comunității acest proiect nu ar fi posibil.

Gala Bunei Vestiri, unde artiști și oameni preocupați de bunăstarea și binele social si psihologic al unor mame însărcinate aflate în nevoie, este o oportunitate unde deopotrivă fiecare se bucură de darul VIEȚII.

Despre Asociația Life Call:

Asociația Life Call are drept misiune derularea de programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și oferirea de consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.

Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajute material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.