„Ziua Mare a Evangheliei” la Biserica Viața Nouă din Chișinău

Duminică, 19 martie, Biserica Penticostală „Viață Nouă” din Chișinău invită la sărbătoarea „Ziua Mare a Evangheliei”. La eveniment sunt invitați toți cei aflați în nevoie, care doresc să guste din bunătatea Domnului atât spiritual, cât și material.

Sărbătoarea se adresează tuturor categoriilor: maturi, vârstnici, tineri, studenți, familii social vulnerabile și refugiații din Ucraina. Sărbătoarea „Ziua Mare a Evangheliei” va fi marcată prin 6 servicii, trei în limba rusă și trei în limba română. Programele în limba română, vor începe la orele: 10:00, 14:00 și 18:00. Programele în limba rusă se vor desfășura la orele: 08:00, 12:00 și 16:00. La finele fiecărui program, participanții vor primi pachete cu produse alimentare.

La eveniment sunt bineveniți toți oamenii care au nevoie de puterea Evangheliei și implicarea practică a lui Dumnezeu în nevoile noastre. Puteți invita vecinii, prietenii și oamenii aflați în nevoie. Locația evenimentului o găsiți pe adresa: Str. Șoseaua Hâncești 29/1. Se ajunge în zonă cu troleibuzele: 10, 24, 3, 9, 20, 35, 36 și 13. De asemenea, autobuzele: 11. Microbusele: 186, 169, 120, 192. Stația de coborâre: Biblioteca Ovidiu.

Veniți să gustați ce bun este Domnul. Bucurați-vă alături de comunitatea Bisericii „Viața Nouă” de puterea dragostei Lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.