ÎNSCRIE-TE în programul OM „Provocare la Misiune” 2023

Ești în căutarea profundă a lui Dumnezeu? L-ai cunoscut, dar simți că vrei să fii echipat și pregătit pentru mai mult? Faci parte dintr-o biserică evanghelică și ai vârsta minimă de 17 ani? Vrei să guști din puterea lucrării de slujire și misiune? Proiectul Operațiunii Mobilizatoare Moldova „Provocare la Misiune” (PLM) este un loc unde poți să descoperi mai profund Scriptura și inima de Tată a lui Dumnezeu pentru omenire.

Dedică perioada 29 martie – 25 mai 2023 programului „Provocare la Misiune” și echipează-te pentru orice lucrare bună.

Ce înseamnă PLM?

Provocare la Misiune (PLM) este un program de instruire și pregătire format din două părți. Durează două luni, prima lună este partea teoretică și a doua lună partea practică.

Partea teoretică implică sesiuni de training cu profesori, slujitori și misionari din toată Moldova. Instruirea implică subiectele: Discipline spirituale, metode de studiu biblic, metode de evbanghelizare, stiluri de evanghelizare, lucrarea cu copii, lucrarea cu tinerii, lucru în echipă, leadership, crearea unei echipe, evanghelizarea transculturală (Hinduism, Budism, Isalm, Ateism), de asemenea evanghelizarea adepților creștini ortodocși și Martorii lui Iehova. Timp de o lună veți putea vedea harta prezenței evanghelice în Republica Moldova și nevoia acută de slujitori pentru regiunile neevanghelizate.

Partea practică presupune aplicarea și implementarea a tot ce ați învățat în prima lună. Grupul de studenți va fi împărțit pe echipe și distribuit într-o anumită regiune mai puțin evanghelizată sau o zonă unde se planifică plantarea unei biserici. Participanții vor avea diverse activități spirituale și sociale. Vor organiza tabere pentru copii, vor vizita bătrânii și vor împărtăși Evanghelia cu localnicii învățând împreună să lucreze în echipă.

Programul OM „Provocare la Misiune” s-a născut în anul 2000 și a instruit până acum peste 500 de tineri. Majoritatea dintre ei sunt acum pastori, slujitori, lideri de tineret în bisericile lor.

Cu motto-ul „Vrem să vedem comunități vii în locurile cele mai puțin evanghelizare”, Fundația „Operațiunea Mobilizatoare” își dorește să echipeze prin PLM cât mai mulți tineri pentru a le da o provocare și o direcționare spre misiunea lui Dumnezeu.

„Vrem să vedem tineri care sunt echipați și dornici de a vesti Evanghelia. Vrem să pregătim tinerii din diferite biserici, ca după acest curs când se vor întoarce înapoi în biserica lor, ei să fie activi în lucrarea bisericii și de asemenea ca biserica să fie încurajată și să crească. La fel acest curs este ca o introducere în lumea misionară, unde tinerii fac cunoștință cu nevoia mondială de slujitori și misionari, unde mai târziu pot fi ajutați să plece în misiunea mondială, acolo unde ei simt că Dumnezeu îi cheamă.

Unde se desfășoară?

Partea de instruire se va desfășura la Centrul de Misiune al Organizației OM din Chișinău pe str. Livădarilor 27/1. În perioada de instruire studenții sunt cazați la centru de misiune. În perioada de practică studenții sunt cazați de bisericile locale în regiunea unde vor face practica. Timp de 58 de zile vei avea ocazia să fii parte dintr-un grup de tineri creștini, să înveți noi adevăruri din Scripturi și să împărtășești cu alții puterea Evangheliei.

Înscrie-te ACUM la programul PLM de primăvară și rezervă două luni din viața ta pentru al descoperi altfel pe Dumnezeu și a crește spiritual și intelectual. Fă această pauză pentru tine și pentru Dumnezeu, dăruind timpul tău pentru lucrarea Evangheliei.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.