CARTEA SĂPTĂMÂNII: „Curajos prin credință” de Alistair Begg

În fiecare zi suntem asaltați de curente și furtuni în drumul nostru împotriva curentului. Când nu mai putem ține piept vijeliilor este bine să ne oprim, să stăm în liniște și ce poate fi mai util pentru reîncărcare decât o carte? Editura Cartea Creștină a lansat un nou titlul despre curaj și credință, semnat de Alistair Begg.

Biblia ne-a spus dintotdeauna că lumea aceasta nu este căminul nostru. Însă multă vreme ni s-a părut că am fi acasă. Acum, însă, cultura în care trăim începe să se schimbe – iar noi ne simțim tot mai des ca niște străini în propria țară. Suntem tentați să ne lăsăm cuprinși de furie, să ne plecăm capul sau să ne dăm bătuți.

Însă nu este prima dată când poporul lui Dumnezeu s-a văzut nevoit să învețe cum să ducă o viață de curaj și credință într-o societate care se împotrivește căilor și Cuvântului lui Dumnezeu. A mai făcut-o înainte și o va face din nou.

Cu transparența, percepția și căldura-i caracteristică, Alistair Begg ne poartă înapoi în vremea lui Daniel. Nu ne cheamă să fim ca Daniel, ci mai degrabă să ne încredem în Dumnezeul lui Daniel. Știm că suntem mântuiți prin credință. A venit vremea să învățăm cum să fim curajoși prin credință.

Asemenea celor trei prieteni ai lui Daniel, și noi suntem îndemnați să ne înarmăm cu credință și curaj, pentru a putea înfrunta provocările pe care lumea noastră ni le ridică în cale. Într-o societate care se împotrivește căilor lui Dumnezeu, El ne învață cum să ducem o viață plină de curaj. Curaj stârnit de încrederea în planul și resursele Sale.

„Cartea aceasta îți va reînnoi și îți va întări curajul și speranța” spune John MacArthur

„O minunată ilustrație a unei povestiri biblice care ne înzestrează cu adevăr și cu curaj” este de părere Ellen Vaughn.

„Cartea lui Alastair Begg, este un studiu pe cartea Daniel, care încurajează creștinii să nu se lase bătuți în contextul unei lumi din ce în ce mai ostile. E o carte pe cât de succintă, pe atât de intensă și importantă pentru generația aceasta. O recomand din inimă”, ne încurajează Val Monafu, președintele Societății Misionare Române.

În cel mai nou titlu lansat la Editura Cartea Creștină, Alistair Begg ne provoacă să fim: „Curajoși prin credință”. Comandă acum cartea online, pe site-ul ECC.RO sau caută acest volum în librăriile creștine din țară.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.