30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană: Ziua a 24-a – Regiunea Caucaz

Ziua a 24-a – 14 aprilie

„Am distribuit primele noastre postări pe rețelele de socializare partenerilor noștri din Azerbaidjan. Acest lucru i-a inspirat să facă videoclipuri similare în care proclamă cu îndrăzneală că Îl urmează pe Isus”, a scris Frank, un membru al personalului din Caucaz, la începutul anului 2021.

Regiunea Caucazului se află între Marea Neagră și Marea Caspică; și include părți din Armenia, Azerbaijan, Georgia și sudul Rusiei. Este o regiune foarte diversă din punct de vedere etnic, politic și geografic. Partea sudică a regiunii este aproape în întregime musulmană.

Lui Frank nu i s-a permis să călătorească în Caucaz pentru o perioadă, așa că acest evanghelist talentat a misionat în partea de vest a țării sale natale. Rețelele sociale i-au oferit posibilitatea de a organiza întâlniri online cu musulmanii. În același timp el a produs videoclipuri și alte materiale media în limba azeră.

În nouă luni, câteva sute de mii de persoane i-au vizualizat postările. „Sute de persoane au primit un Nou Testament în limba azeră și câteva zeci de persoane au fost îndrumate să participe la cursuri de aprofundare. Frank împreună cu colegii săi distribuie personal texte din Biblie și se roagă pentru oameni, în ciuda faptului că siguranța lor este în pericol,” a spus Frank.

„Un frate din Azerbaidjan mi-a spus că la grupul lor de casă vin oameni noi în fiecare săptămână. Un altul mi-a spus că primește în mod regulat apeluri telefonice în care i se cer Noi Testamente pentru prieteni și că nu poate ține pasul cu toți cei interesați.”

„Pe lângă aceasta, au venit cereri de la oameni din republica Nakhichevan – o regiune care a rămas aproape complet neatinsă de Evanghelie din 1989”, a adăugat Frank.

Motive de rugăciune:

  • Aceasta este o regiune greu de atins cu Evanghelia din mai multe motive. Rugați-vă pentru mai multe ocazii de a împărtăși dragostea lui Dumnezeu cu musulmanii din regiunea Caucazului.
  • Rugați-vă pentru creștinii din această regiune, ca să fie ucenici adevărați, să crească în credință și să planteze mai multe biserici în rândul diferitelor popoare.
  • Rugați-vă pentru musulmanii din Caucaz, ca să aibă acces la mass-media creștină.

“Ce frumoase sunt pe munţi picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea, picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte mântuirea…” Isaia 52:7

DESCARCĂ Ghidul de Rugăciune în format PDF AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.