Duhul lui Antihrist și glorificarea întunericului

Sincer să fiu, mă simt descurajată să scriu acest articol. Vedem cum în jurul nostru întunericul  este în creștere, dar suntem chemați să fim sare și lumină pentru o lume care se autodistruge – chiar dacă tot aceată lume ne respinge. Să încercăm să contracarăm dușmanul oriunde îi vedem prezența.

Lumea face implozie pe măsură ce ne îndreptăm spre Necazul cel Mare. Diavolul încearcă să își întărească stăpânirea asupra lumii, a bisericii și a miliarde de oameni. Cu toate acestea, să vezi cum oamenii se închină literalmente Împărăției Întunericului îți taie respirația.

Închinare satanică la Premiile Grammy

Anul acesta, gala Premiilor Grammy a inclus un spectacol satanic susținut de Sam Smith și Kim Petras. Melodia a fost intitulată „Unholy” și l-a inclus pe Sam Smith într-un costum roșu de diavol și o pălărie cu coarne, înconjurat de dansatoare – unele în cuști – care purtau costume roșii și dansau seducător. Flăcările îi înconjurau. Spectacolul s-a dorit a fi satanic. Impresia era că ți s-a deschis o fereastră uită în iad.

Spectacolul din timpul pauzei de Super Bowl – o nouă afișare scandaloasă

Pauza de Super Bowl 2023 s-a ridicat la înălțimea reputației sale infame. S-a deschis cu  cu cântăreața care își vinde foarte bine imaginea trupului, Rihanna, coborând din cer, înconjurată de ceea ce ar putea fi descris ca fiind îngeri căzuți dansând! Acest lucru a generat mai multe plângeri decât dezastrul de la Grammy.

Jocurile Commonwealth-ului infectează lumea

La Jocurile Commonwealth-ului din iulie anul trecut de la Birmingham, Anglia, au participat 72 de națiuni. Prințul Charles a fost invitat de onoare. Ceremoniile de deschidere au inclus închinarea ritualică deschisă lui Baal! Dar înainte de asta, dansatorii și-au pus degetele pe cap pentru a reprezenta coarnele satanice, deoarece anunțau venirea fiarei cu coarne!

Ceremonia a fost o închinare luciferică flagrantă. În cele din urmă, o femeie s-a urcat pe un taur gigantic, iar mulțimea a sărbătorit femeia care călărea fiara – direct din Apocalipsa 17. Imaginile au fost văzut de zeci de milioane de oameni din întreaga lume.

Tunelul de bază Gotthard îl sărbătorește pe omul cu cap de țap

Nu putem uita ceremonia de la tunelul Gotthard din 2016. La aceasta au participat cei mai puternici lideri ai Europei. Ceremonia de deschidere a fost un ritual întunecat, tulburător și ciudat de satanic.

Tunelul Gotthard este cel mai lung proiect de tunel din istorie. Acesta traversează Alpii elvețieni și a avut nevoie de 17 ani pentru a fi finalizat. Este considerat simbolul unificării europene, dar este oare nevoie ca Satan să fie onorat la inaugurarea acestuia?

În timpul ceremoniei lungi de opt ore, în cele din urmă apare un om cu cap de țap, sau Baphomet, care este vedeta spectacolului! Oamenii se închină din nou în fața lui. La finalul lungii ceremonii, omul țap este declarat „rege al lumii”. Și acest lucru a fost televizat pentru întreaga lume.

Iată ce cred ei despre Dumnezeu

Vestul Europei l-a alungat pe Dumnezeu cu zeci de ani în urmă, iar acum par să se bucure să onoreze imagini întunecate! Prin crearea unor ceremonii vădit întunecate și oculte, elita pare că spune lumii: „Iată în ce credem, iată ce credem despre voi și iată ce credem despre Dumnezeu”. În ziua în care vor fi trași la răspundere, s-ar putea să le auzim jalea și regretul!

SatanCon 2023

Cea mai mare adunare satanică din istorie va avea loc între 28 și 30 aprilie 2023 în orașul Boston din S.U.A. Participanților li se promite un „weekend memorabil de blasfemie”. Acum câțiva ani, poate câțiva ciudați de la marginea societății s-ar fi adunat pentru așa ceva. Dar biletele de la „SatanCon” din acest an a fost complet vândut cu șase săptămâni înainte. Acest eveniment reflectă răul imens care crește rapid în jurul nostru. Sute, dacă nu mii, se vor aduna pentru a sărbători întunericul și pe Satana.

Duhul lui Antihrist alimentează aceste manifestări

Toate aceste manifetsări demonice indică o grabă în instalarea împărăției lui Antihrist. Duhul lui Antihrist este cel care inspiră aceste glorificări ale întunericului. Nu ați vrea să fiți de față când vor fi aruncați în întunericul veșnic și în iazul veșnic de foc. În cele din urmă, ei nu vor mai fi sărbători. Nu vor mai fi batjocori. Vor plânge și vor implora o a doua șansă.

Trebuie amintit aici și producția TV Fox din 2016 și 2017 intitulată Lucifer, în care Diavolul este zugrăvit ca fiind un tip de treabă! Sau, rapperul Lil Nas X stârnind greața atunci când alunecă pe un stâlp în iad pentru a-i oferi lui Satan un dans în poală. Mai există, în aceeași categorie, o producție prin cablu intitulată Micul demon. Tot aici amintim despre cluburile Satanei pentru orele de after school, concepute pentru a contracara orele de evanghelizare a copiilor în școli! Și atât de multe altele.

Ridicați un standard împotriva acestui lucru!

Dar chiar dacă umbra întunericului acoperă societatea în care trăim, există un număr tot mai mare de ambasade ale împărăției luminii. Citim în Biblie că va fi un întuneric de nedescris și o mare cădere în ultimele zile înainte de revenirea lui Hristos, dar probabil că cei mai mulți dintre noi nu s-au gândit niciodată că vor trăi pentru a vedea o zi ca aceasta.

Biblia spune că „atunci când vrăjmașul năvălește ca un râu, Duhul Domnului îl va pune pe fugă” (Isaia 59:19). Domnul va face ca viețile noastre să aibă un impact asupra răului galopant care ne înconjoară! Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care Dumnezeu a permis să ne naștem pentru un moment ca acesta.

Am încredere că veți rezista asaltului întunericului împreună cu mine! Satana poate că primește puțină glorie acum, dar nu uitați destinația lui finală: Un iaz de foc etern pentru el și pentru toți îngerii și cohortele sale, unde sărbătorile lor diabolice se vor sfârși în mod rușinos.

Sursa: HarbingersDaily.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.