30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană: Ziua a 30-a – Mărturie

Ziua a 30-a – 20 aprilie

Numele meu este Fatima. M-am născut în Maroc, dar originile mele sunt berbere. Părinții mei m-au crescut, împreună cu cei 11 frați ai mei, ca musulmani. Sărbătoream în fiecare an Ramadanul și ne rugam în fiecare zi împreună cu tatăl meu.

Părinții mei se certau frecvent, devenind în fiecare an mai violenți. M-am rugat ani de zile pentru pace în casa noastră, fără niciun răspuns și, în cele din urmă, i-am dat un ultimatum lui Allah. „Mă voi ruga de trei ori și dacă nu te vei arăta în fața mea, nu voi mai crede în tine”. Nu s-a întâmplat nimic… dar în acea noapte am avut un vis. Urcam un munte și primeam încurajări să continui. În vârful muntelui, am întâlnit un bărbat îmbrăcat în alb, radiind de bunătate. Era înconjurat de oameni fericiți, plini de pace. Mi-ar fi plăcut să rămân acolo pentru totdeauna.

I-am povestit familiei mele despre visul meu, dar ei l-au respins. Așa că l-am păstrat în inima mea și am sperat să aflu cine era bărbatul din visul meu.

Viața mea era plictisitoare și fără scop. Dar apoi a venit să locuiască în clădirea unde locuiam și noi un cuplu, care mi-a vorbit despre dragostea lui Dumnezeu în Isus Hristos. M-au invitat la o întâlnire de evanghelizare, unde am simțit prezența lui Dumnezeu. Am început să citesc Biblia în secret pentru a afla cine era Isus. Și apoi mi-am dat seama că Isus era omul din visul meu! Am strigat către Dumnezeu să mă elibereze de suferința mea și să primesc pacea Lui.

În noua mea viață, am bucurie și pace și mă rog ca și familia mea să ajungă să-L cunoască pe Isus.

Motive de rugăciune:

  • Continuați să vă rugați pe tot parcursul anului pentru ca musulmanii să aibă vise și viziuni cu Isus.
  • Rugați-vă pentru musulmanii devotați, ca să întâlnească creștini care să le împărtășească Evanghelia.
  • Rugați-vă pentru credincioșii de origine musulmană să fie martori dedicați pentru familiile lor.

Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi. 2 Corinteni 5:17

DESCARCĂ Ghidul de Rugăciune în format PDF AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.