Nefarious – un nou film bazat pe credință descrie bătălia spirituală care are loc în America

Sursă foto: Instagram

Regizorii Cary Solomon și Chuck Konzelman au adus pe piață unele dintre cele mai populare și mai inspirate filme bazate pe credință. Cei doi au regizat și au scris scenariul pentru „Unplanned” și au fost arhitecții scenariului din spatele succesului de succes „God’s Not Dead”.

Noul lor proiect, „Nefarious”, are un ton și o tentă foarte diferită, abordând răul, posesia demonică și războiul spiritual prin intermediul poveștii unui deținut aflat pe culoarul morții.

Deși filmul, care poate fi categorisit ca un horror-thriller, ar putea părea surprinzător și unic, mai ales că este produs de o echipă care face filme despre credința creștină, regizorul Solomon a declarat recent pentru CBN’s Faithwire la premiera pe covorul roșu a filmului din Dallas, Texas, că el și Konzelman au simțit că Dumnezeu i-a chemat la acest proiect.

„Este ceva ce am simțit că suntem chemați să facem”, a spus Solomon. „Este pur și simplu foarte intens, dar și foarte convingător.”

„Nefarious” se concentrează pe două personaje aflate într-o cameră – un deținut și un psihiatru – și un dialog șocant care se desfășoară între părți, cu răul și adevărul spiritual care răzbat în mare parte din discuții.

Departe de a fi o simplă piesă de divertisment, Solomon a spus că „Nefarious” este un film care vorbește despre adevăruri importante și eterne și abordează obsesia pentru ocultism care acaparează părți importante ale societății americane.

„Credem în fiecare cuvânt din ceea ce am spus în el”, a spus el. “Cred că este o problemă contemporană în societatea noastră. Ocultismul este peste tot. [Tinerii] nu înțeleg că se joacă cu focul.”

Konzelman speră ca temele din „Nefarious” să-i ajute pe oamenii „care nu s-ar apropia niciodată de o biserică” să se oprească și să se gândească la adevărata bătălie care se dă între bine și rău.

„Ceea ce face acest film este – am auzit de nenumărate ori – că nu îi lasă pe oameni în pace”, a spus el. “Câteva zile mai târziu, ei încă se gândesc la ceea ce au văzut. Și astfel deschide procesul de gândire, deschide o conversație, și asta pentru că… filmul nu este despre o bătălie culturală, ci despre o bătălie spirituală.”

Solomon a vorbit despre haosul care face ravagii în societatea de astăzi, observând că America și lumea par să treacă prin ceva „întunecat”.

„Lucrurile s-au schimbat fundamental în America. Este ceva diferit în toată lumea”, a spus el. „Ceva întunecat se întâmplă. Uitați-vă doar în jurul vostru.”

Solomon a continuat: „Acesta este momentul în care ne-am simțit chemați să facem acest film.”

Ambii cineaști au spus că speranța lor pentru o moștenire de la Hollywood este simplă: „Mai multe suflete în rai.”

Filmul a depășit așteptările în weekend, ajungând pe locul nouă în Box Office și încasând 1.330.000 de dolari.

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.