Primul botez

Sursă foto: Unsplash

Dragii noștri,

Vă salutăm cu pacea Domnului și vă mulțumim că ne păstrați în rugăciunile dumneavoastră! Prin harul Domnului suntem bine și Îi mulțumim Lui pentru credincioșia și grija ce ne-o poartă.

Primul botez al adunarii noastre

Luna trecută a avut loc primul botez din adunarea noastră. Shrina L-a urmat pe Domnul în apa botezului la un râu din apropiere și am avut un timp binecuvântat de părtășie. După ce a avut loc botezul, au trecut câțiva oameni hinduși pe lângă noi și au strigat cuvinte urâte, dar Domnul ne-a ocrotit și i-a oprit să ne facă ceva rău. Mulțumim Domnului pentru protecția Sa!

Lucrarea de evanghelizare

Cu ajutorul Domnului am reușit să vestim Evanghelia cu mai mulți oameni dintr-un sat din apropiere și ne rugăm ca Domnul să lucreze la inimile lor! De asemenea, am vestit Evanghelia și muncitorilor care lucrează zilnic la sala de adunare. Unul dintre ei este Ali și este musulman, dar a ascultat Evanghelia cu mare atenție , iar Raja continuă să vorbească cu el zilnic. Ne rugăm ca Domnul să îl aduca la cunoștința adevărului!

Proiectul de construcție al sălii de adunare

Am continuat lucrările de construcție la sala de adunare. Până acum a fost pus acoperișul  și o mare parte din ziduri, urmând să punem uși și ferestre, tencuială, podea, tavan etc. Încă nu avem acoperit tot bugetul construcției, de aceea ne rugăm ca Domnul să lucreze să putem acoperi toate cheltuielile.

Motive de mulțumire și de rugăciune

  1. Mulțumim Domnului pentru botezul lui Shrina și ne rugam ca Domnul să o ocrotească și să o ajute să crească în credință.
  2. Mulțumim Domnului pentru două tinere hinduse care au revenit la adunare după mult timp. Ne rugăm ca Domnul să lucreze la inimile lor să vină la El!
  3. Pentru oamenii care au auzit Evanghelia și pentru Ali, ca Domnul să le deschidă ochii inimii și să vină la El!
  4. Pentru lucrarea de construcție. Mulțumim Domnului pentru progresul de până acum și ne rugăm ca Domnul să ne ajute să avem fondurile necesare să terminăm construcția.
  5. Pentru sănătate și protecția Domnului pentru familia noastră.

Vă mulțumim din inimă că ne sunteți alături în lucrarea Domnului din India!

Cu dragoste în Domnul,

Raja, Gabriela, Baruch și Caleb Rai

Sursa: Agenția Kairos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.