Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Tatiana Razincov într-un concert inedit LIVE la Chișinău

Artiștii creștini au dat mână cu mână și se întâlnesc din nou pe o scenă alături de artista Tatiana Razincov. Într-un concert LIVE, pe 9 mai 2023, publicul de la Chișinău este invitat să guste puterea vindecătoare a notelor muzicale.

„Vom crea împreună un spațiu de liniște și contemplare, unde veți putea simți puterea muzicii de a vindeca și de a aduce bucurie și speranță în sufletele noastre. Vă încurajez să veniți cu inimile deschise și cu dorința de a vă lăsa purtați de sunetele și de mesajele muzicii, ca să descoperiți frumusețea și armonia voastră lăuntrică” este promisiunea Tatianei Razincok, care vine cu cele mai noi melodii semnate de ea personal.

Alături de ea vin și muzicienii: Mark Oselscki, Stas Poraico, Gheorghe Postoronca, Cristi Babutac, Nina Vlas, Vladimir Golubev. Repertoriul va avea piese în stil gospel, R&B, pop și jazz.

Concertul va avea loc la Teatrul National „Satiricus” strada Mihai Eminescu 55. Biletele se pot procura online sau în prealabil la nr de telefon 069984555.

„Vă aștept cu iubire și muzică! Vă promit că veți avea parte de o experiență muzicală deosebită, care să vă ajute să vă conectați cu voi înșivă și cu Creatorul.” Tatiana Razincov

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.