Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferința CONNECT în luna mai la Cahul, Chișinău și Bălți

 

Conectarea și comunicarea sunt nevoi vitale pentru sănătatea noastră emoțională și mintală. După doi ani de pandemie și un an de război, OM Moldova, în parteneriat cu Biserica Evanghelice din Republica Moldova lansează o serie de evenimente: „Connect” pentru tinerii creștini. În cadrul acestor evenimente, fiecare tânăr creștin va acea ocazia să se Conecteze cu Domnul, cu alți tineri și să cu slujirea în câmpul Evangheliei.

Seria de evenimente „Connect” în luna mai se desfășoară în trei regiuni: Cahul, Chișinău și Bălți. Primul eveniment „Connect” desfășurat în aprilie 2023 a fost axat mai mult pe rugăciune pentru cei nemântuiți din Republica Moldova și Lume. „Connect” este un proiect nou care se va transforma într-o tradiție din 3-4 întâlniri pe an pentru tinerii creștini.

În cadrul acestui eveniment, vei avea parte de muzică live, discursuri motivaționale, quiz-uri și alte activități pentru a vă inspira și a vă conecta cu Dumnezeu. Așadar, stai conectat pentru că urmează lucruri frumoase.

6 Mai | 10:00 – 13:00 ne „Connectăm” cu tinerii de la Cahul, la Biserica Baptistă „Speranța”, str. Ivan Spirin 93

13 Mai | 15:00 – 18:00 – este dedicată tinerilor din Chișinău. Sunteți așteptați împreună cu prietenii pe str. Pan Halippa 1.

20 Mai | 10:00 – 13:00 mergem cu același eveniment la Bălți. str. Decebal 144.

Rezervă acum un loc în orașul potrivit pentru tine, completând formularul AICI!

 

 

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.