Fiică de pastor eliberată de influența demonică

Sarah Gonzalez ar fi vrut să se prefacă că aceste lucruri nu s-au întâmplat niciodată. Ea era implicată în vrăjitorie când a avut o întâlnire demonică despre care știa că ar fi putut să o coste viața. Deși a experimentat o eliberare, ea a trăit cu frica totală că demonul se va întoarce. Și într-o zi, a revenit.

„Am simțit imediat un spirit demonic”, spune Sarah. „Era un rău total pe care îl puteam simți în tot corpul meu. Din punct de vedere fizic, în acele momente, inima îmi bătea atât de repede încât credeam că va exploda.”

La 20 de ani, Sarah era prinsă în mrejele vrăjitoriei.

„Îmi amintesc că eram pur și simplu fascinată de diferite reprezentări ale zeițelor aztece sau de diferite zeități din Africa de Est și am început să construiesc altare pentru cei morți. Și, într-adevăr, când m-am implicat în asta, am amestecat o mulțime de spiritualități diferite și vrăjitoria lor împreună.”

O copilărie fericită spulberată

De mică, Sarah a făcut cunoștință cu domeniul spiritual. Tatăl ei, Andy Gonzalez, un pastor creștin, conducea o lucrare de misiune în închisorile în Chicago. Andy avea tot timpul sfaturi biblice pentru fiica sa de șase ani.

„Tatăl meu îmi spunea: ‘Sarita, dacă vezi vreodată un demon, dacă ți-e frică sau dacă ești în pericol, rostește numele lui Isus. În acea perioadă, la vârsta de șase ani, eram foarte apropiată de el, eram cu adevărat fata lui tata”, își amintește ea. Dar relația strânsă a lui Sarah cu tatăl ei avea să fie de scurtă durată.

„Eram în Bermuda într-o vacanță de familie. Ieșeam din camera de hotel și, când am deschis ușa de la baie, l-am văzut pe tatăl meu vomitând sânge în chiuvetă. Apoi, la 48 de ore de la întoarcerea noastră, a avut o hemoragie internă până a murit.”

„Îmi amintesc că am început clasa întâi la trei săptămâni după ce tata a murit. Iar în carnetele de note profesorii mei scriau: ‘Se uită cu privirea pierdută pe fereastră’. Aveam numai note mici și îmi amintesc că, în acel moment, furia a început să îmi inunde inima. În prima lună de când m-am întors la școală, m-am dus la toaleta copiilor și l-am blestemat pe Dumnezeu cu toate cuvintele urâte pe care le știam, aproape ca și cum aș fi vrut să spun: ‘Mi-ai făcut cel mai rău lucru pe care mi-l puteai face. Și acum ce urmează?’ ”.

Fugind de Dumnezeu, chinuită de un demon

La vârsta de 14 ani, a apelat la droguri și alcool pentru a-și înneca durerea. Furia făcea ravagii în interiorul ei. La 21 de ani, Sarah a devenit activistă.

„Îmi amintesc că încă de mică îi numeam pe oamenii cu piele albă: diavoli cu ochi albaștri. Și astfel, pe măsură ce eram în această mișcare, am simțit că albii îmi datorează ceva. Simțeam că ei erau vinovații perfecți pentru toate problemele mele. Dar realitatea era că mulți dintre activiștii și liderii acestor organizații erau plini de ostilitate față de creștinism și ocultism.”

La 26 de ani, Sarah a început să se roage zeităților aztece și a îmbrățișat pe deplin vrăjitoria. Ea își amintește prima ei întâlnire cu demonii. „Am tras un fum dintr-o țigară de canabis și am simțit imediat un spirit demonic. Ceea ce s-a întâmplat până la urmă a fost că acest demon s-a luptat cu mine pentru a mă poseda.” Sarah și-a amintit de sfatul tatălui ei din urmă cu mulți ani… să strige la Isus.

„Lupta a devenit atât de aprigă încât am avut de fapt un sentiment profund că voi muri dacă nu îl strig pe Isus. Așa că, în cele din urmă, am izbucnit într-o cântare și am început să repet încontinuu cuvintele: ‘Acoperă-mă, Isuse’. Și de îndată ce numele lui Isus a ieșit din gura mea, demonul s-a retras.”

Deși Sarah L-a invocat pe Isus în acel moment, ea încă Îl respingea pe Dumnezeu și se temea de ceea ce ar putea crede prietenii ei despre ea pentru că a chemat numele lui Isus.

„M-am trezit și mi-am spus: ‘O să mă prefac că nu s-a întâmplat niciodată. Trebuie să fi fost doar un atac de panică’. Chiar dacă știam cu adevărat că aceea a fost o întâlnire demonică reală. În lunile următoare, am trăit în fiecare zi cu teama că se va întâmpla din nou.”

Câteva luni mai târziu, teama ei s-a adeverit.

„Am văzut un demon manifestându-se. Îmi amintesc că i-am văzut fața, care era aproape ca și cum era făcută din ceară, și care a început să se topească, să se contorsioneze și să se răsucească. Tot corpul meu era cuprins de chin. Acesta este cel mai bun cuvânt pe care l-aș putea folosi pentru a-l descrie: un chin și o negură totală.”

Rugăciunea unei mame

În dimineața următoare, încă îngrozită, Sarah a primit un mesaj de la mama ei.

„Textul spunea: ‘Nu știu în ce te-ai băgat, dar ăsta nu este un joc. Există eliberare în numele lui Isus. Domnul m-a trezit în miezul nopții ca să mă rog cu tărie pentru tine’. Domnul o trezise în Chicago și ea mijlocea pentru mine. Și îmi amintesc că am fost foarte uimită că cineva mă păzește, că Dumnezeu mă urmărea chiar și în… mai ales în respingerea mea față de El.”

„Am ieșit în holul hotelului și a fost ca și cum, instantaneu, Domnul a îndepărtat vălul de pe ochii mei.  Am avut o revelație imediată că Isus este Dumnezeu, că Cuvântul este adevărat, că nimic nu poate fi adăugat sau scos din Cuvântul lui Dumnezeu, că trăiam în păcat, că viața mea urma să se schimbe și că urma să ies din întuneric și să pășesc din întuneric în lumina Lui.”

Sarah s-a întors acasă la Chicago și la slujba ei de profesoară de liceu. De data aceasta cu o perspectivă reînnoită.

„Mă trezeam devreme și petreceam timp cu Domnul. Pentru prima dată, am fost de fapt capabilă să vorbesc totul despre tatăl meu, pentru că până atunci vorbeam despre tatăl meu, dar ștergeam partea în care el era un creștin născut din nou. Domnul îmi arăta cine era cu adevărat. Scriptura era lumina mea.”

Astăzi, Sarah este lider de tineret la biserica ei și este recunoscătoare lui Dumnezeu care a salvat-o.

„Chiar și în atitudinea mea de respingere totală față de El, El mi-a deschis ochii pentru a vedea cine este El. Tatăl meu se agăța mereu de Isaia 54, unde se spune: ‘Copiii voștri vor fi învățați de Domnul și mare le va fi pacea’. Cuvântul lui Dumnezeu dăinuiește. Și Dumnezeu a împlinit asta în viața mea, chiar dacă am ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale depravării și distrugerii și ale idolatriei totale, ale răzvrătirii totale împotriva lui Dumnezeu, El, în suveranitatea Sa, este Cel care salvează. Și El o va face.”

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.