GUILD Faith vă invită la evenimentul oamenilor de afaceri credincioși

Te pasionează antreprenoriatul sau deții deja un business? Vrei să stabilești parteneriate cu alți oameni de afaceri de succes? Te invităm la un eveniment dedicat antreprenorilor care se ghidează după principii biblice atât în viață, cât și în afaceri.

GUILD Faith alături de parteneri vă invită să participați la conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes, un eveniment dedicat oamenilor de afaceri creștini, care își doresc să transpună principiile biblice în mediul de business.

Invitatul nostru special Wouter Droppers, președintele Europartners, este cel care va prezenta conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes și va împărtăși experiențele lui personale care l-au determinat să-l implice pe Dumnezeu în business. Totodată, Wouter va răspunde la întrebări din public și se va angaja în discuții pe diverse teme de interes.

Wouter Droppers a lucrat alături de lideri din lumea afacerilor mai bine de 35 de ani. A ocupat funcția de președinte al mai multor companii din sectorul auto și este președintele Europartners, o mișcare internațională adresată liderilor creștini. Pe lângă experiența în afaceri, Wouter a studiat teologia și este autorul cărții „Antreprenorul din Ierusalim. Cum să devii o sursă de bunăstare”.

Temele abordate în cadrul conferinței sunt:

  • Care sunt principii Biblice pentru afaceri de succes despre care a vorbit Isus?
  • Cum să îți crești afacerea cu integritate și responsabilitate socială?
  • Încrederea sta la baza afacerilor de succes care genereaza prosperitate și creștere economică.
  • Cum integrăm credința în afaceri?

Accesul la conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes este gratuit și se face pe baza formularului de înregistrare completat pe site-ul www.guildfaith.ro.

Evenimentul Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes este organizat alături de parteneri locali în 4 orașe din țară:

  • 6 iunie în Galați, ora 18:30 – Strada Morilor 160-162, Biserica Creștină Emanuel
  • 7 iunie în Iași, ora 18:30 – Piața Unirii 1 Grand Hotel Traian, Sala Mihai Eminescu
  • 8 iunie Suceava, ora 18:30 – Vom reveni cu informații referitoare la locație
  • 9 iunie Cluj-Napoca, ora 18:30 – Bld 21 Decembrie 1989, The Office

Echipa Guild Faith alături de Wouter Droppers așteptă să întâlnească toți antreprenorii care vor să afle cum pot să își dezvolte afacerea pe baza principiilor biblice!

Link-uri utile: www.guildfaith.ro, www.facebook.com/GuildFaith 

Urmăriți ȘtiriCreștine.ro pentru a fi la curent cu actualitatea creștină. Fii un creștin informat, ȘtiriCreștine.ro te informează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.