Canalul Disney+ vrea să lanseze un serial despre o fată care are o aventură cu Diavolul

Organizația de divertisment pentru familii MovieGuide trage un semnal de alarmă cu privire la un viitor film Disney+ care prezintă povestea de dragoste a unei adolescente cu Satana.

Platforma de streaming a dat undă verde pentru începerea producției unui nou serial original german intitulat Pauline. Potrivit portalului de știri Deadline, serialul prezintă povestea unei fate de 18 ani care rămâne însărcinată după o aventură de o noapte cu Diavolul.

Creatorii serialului, care se află și în spatele serialului How to Sell Drugs Online (Fast) de pe Netflix, spun că noul proiect este „foarte aproape” de inimile lor.

„De mult timp, serialul a fost și rămâne un proiect foarte apropiat de inimile noastre”, au declarat Philipp Käßbohrer și Matthias Murmann. „Suntem încântați că Disney+ iubește această poveste de maturitate la fel de mult ca și noi și că acum am putut începe filmările cu o distribuție și o echipă atât de uimitoare.”

În ultima vreme, filmele Disney de „coming-of-age (maturizare)” au fost în dezacord cu ceea ce părinții își doresc să vadă copiii lor. Multe din acestea prezintă adesea conținut cu teme centrate în jurul vrăjitoriei, sexului și violenței.

Anul trecut, compania a pierdut peste 100 de milioane de dolari fiecare din filmele de animație „Light Year” și „Strange World” – care prezentau pe ecran relații între persoane de același sex.

Președintele și fondatorul MovieGuide, Ted Baehr, face apel la părinți să înainteze o petiție către Disney+ pentru a opri lansarea filmului Pauline pe platformă.

„Nu putem lăsa acest conținut smintit și deranjant să corupă valorile și credințele copiilor noștri”, a împărtășit el.

„Permiteți-mi să fiu foarte clar. Pauline nu este un simplu program de divertisment”, a adăugat Baehr. „În mod oribil, acest serial îl prezintă chiar și pe Satana ca partener romantic! Prin normalizarea și promovarea unei astfel de relații, Pauline transmite un mesaj periculos tinerilor telespectatori că asocierea cu demonii, Satana și răul este acceptabilă și chiar de dorit!”

Baehr a declarat că MovieGuide se asociază cu Citizen-go pentru a opri premiera serialului pe Disney+.

„Dacă va fi lansat, vor exista milioane de tineri telespectatori care ar putea percepe această poveste întortocheată și tulburătoare ca fiind dezirabilă și incitantă”, a avertizat Baehr. „Tentativa serialului de a normaliza și chiar de a promova asocierea demonică este o încercare flagrantă de a estompa liniile moralității și de a face răul dezirabil.”

„Trebuie să acționăm acum pentru a cere companiei Disney să își reconsidere decizia de a difuza acest show malefic. Trebuie să informăm studiourile că există încă telespectatori cu discernământ și părinți care nu vor permite ca acest conținut să fie vizionat de copiii noștri”, a adăugat el.

Baehr a încheiat: „Pauline nu a fost încă lansată și încă putem face ceva ca producția acesui show să nu mai avanseze… trebuie să acționăm rapid.”

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.