ARFO invită familiile adoptive la Taberele ReFresh 2023

Te numeri printre familiile care au copii adoptați? Ești obosit și ai senzația că tu și copilul tău vorbiți limbi total diferite? Simți uneori că e dificil să te conectezi cu copilul tău? Ai dori să cunoști mai multe despre cum se formează atașamentul și legătura acestuia cu sănătatea relațiilor? Atunci taberele terapeutice ReFresh 2023 organizate de Alianța România Fără Orfani este locul potrivit pentru tine!

Deconectează-te de cotidian, muncă sau activități casnice și hai cu noi în Tabăra ReFresh 2023. Ediția din acest an își propune să crească conectarea dintre copii și părinți. Printre activități: cursuri interactive și seminarii, ateliere și jocuri terapeutice pentru copii, relaxare și multă, multă distracție pentru toată familia.

Pe lângă toate acestea, vă invităm să cunoașteți și să împărtășiți experiențe cu alte câteva zeci de familii adoptive, animate de același vis și care trec prin aceleași provocări. Tabăra ReFresh este un prilej de deconectare din ritmurile obișnuite și o ocazie de a învăța modalități noi de petrecere a timpului alături de familie.

Tabăra este construită pe metoda de intervenție TBRI și oferă participanților o varietate de soluții practice de conectare, împuternicire și corectare în relațiile cu copiii. Vă așteptăm cu activități distractive pentru întreaga familie!

Pentru mai multe detalii despre înscrieri și condițiile de participare, accesați siteul oficial: România Fără Orfani.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.