ARFO: Sesiune de Informare despre adopție și plasament familial

Vrei să afli mai multe despre adopție și plasament familial? Te interesează drumul unui copii orfan până la adopție sau reintegrare? Ai nevoie să știi cum funcționează sistemul de protecție și cum interacționăm cu el?

Miercuri, 14 iunie, începând cu ora 19:00, Liviu și Mirela Mihăileanu vă răspunde la toate întrebările și vă ghidează în procesul de adopție și plasament familial. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate la doar 20 de participanți. Pentru participare, înscrierea este obligatorie rezervând un loc AICI!

Liviu Mihăileanu este președinte Alianței România Fără Orfani (ARFO), iar Mirela Mihăileanu este formator acreditat în Îngrijirea Competentă în Traumă (ICT) și Intervenția Bazată pe Relații de Încredere (TBRI).

Sesiunea de Informare este organizată de Tzuby’s Kids și ARFO, cadru în care poți găsi răspunsuri la întrebări legate de adopție, sistem, plasament familial. Sesiunea se desfășoară pe Zoom fără transmitere live pe Facebook.

Dacă nu reușiți să vă înscrieți în această sesiune, puteți scrie un email către contact@romaniafaraorfani.ro și veți fi anunțat la următoarea dată disponibilă. Mai multe detalii despre evenimentele AFRO găsiți AICI!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.