CONFERINȚA de PRESĂ: „ Sărbătoarea Speranței” cu Will Graham la Chișinău (VIDEO)

După doi ani cu pandemie și război, e timpul să reînviem speranța. În perioada, 15-16 iulie 2023, Will Graham vine la Chișinău pentru ca să proclamăm și sărbătorim împreună Speranța. Timp de două zile, începând cu ora 17:00 întreaga țară este invitată să afle mesajul Speranței.

Evenimentul este organizat cu sprijinul bisericilor creștine evanghelice baptiste și penticostale și alte biserici evanghelice din Moldova, împreună cu Asociația Evanghelistică Billy Graham din SUA, va fi găzduit de Arena Chișinău. Invitatul special al evenimentului este Will Graham, nepotul marelui Billy Graham.

Într-o conferință de presă la IPN, Valeriu Ghilețchi, președintele Comitetului organizatoric, a spus că evenimentul este unul de caritate. Sunt așteptați în jur de 10 mii de oameni în fiecare din cele două zile. În cadrul programului  va fi muzică creștină interpretată de renumiți cântăreți din Republica Moldova, România, Ucraina și SUA. Va fi un cor de 700 de persoane, numit „Vocea Speranței”, care va interpreta cântări și imnuri creștine.

Evenimentul este și unul spiritual, la el se va face o rugăciune pentru Republica Moldova. Vorbitorul principal va fi Will Graham, un oaspete din SUA care va vorbi despre rolul speranței în viața oamenilor.

Episcopul bisericilor penticostale din Republica Moldova, Victor Pavlovschi, consideră că locuitorii țării au nevoie de speranță. În situația în care nu sunt difuzate prea multe știri care aduc speranță, oamenii și-o pierd. „Unica sursă a speranței este Dumnezeu”. De aceea, bisericile evanghelice din Moldova s-au angajat să organizeze acest eveniment prin care se vrea aducerea speranței în inima locuitorilor din Moldova.

Episcopul a mai remarcat că evenimentul nu este organizat pentru bisericile evanghelice, dar pentru Republica Moldova, pentru toți oamenii care doresc să participe. „Vă invităm să veniți, nu pierdeți șansa și posibilitatea ca să fiți prezenți acolo unde veți putea asculta cântări care aduc pacea în inimă, mesaje și mărturii care vor aduce speranța în inima dumneavoastră și veți putea asculta mesajul din partea lui Dumnezeu prin fratele nostru Will Graham”, a îndemnat Victor Pavlovschi.

Vedeți Conferința de Presă integral în înregistrarea video mai jos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.