Conferința pentru femei: „Nelimitată – Acum este timpul tău” la Chișinău

 

Sâmbătă, 01 iulie 2023, cele mai influente voci din conducerea femeilor creștine vin la Chișinău! Motivul este Conferința pentru femei „Nelimitată – Acum este timpul tău”. Evenimentul are drept scop celebrarea potențialului extraordinar pus de Dumnezeu în fiecare femeie.

Nu pierde sâmbătă, 01 iulie, ora 09:00 – 17:30, un eveniment unic pentru femei, despre femei și cu femei influente la Chișinău, Biserica „Sfânta Treime”, str. Dacia 13. O ocazie specială să fii zidită și împuternicită, trimisă să impactezi lumea din jurul tău. Te chemăm să fii parte din oștirea femeilor aducătoare de vești bune.

De asemenea, în ajunul conferinței, vineri, 30 iunie ora 18:30, va avea loc o seară de Leadership într-un cerc restrâns de femei, unde veți avea ocazia să cunoașteți vorbitorii conferinței și să fiți parte dintr-un moment special de rugăciune.

DESPRE SPEAKERI

Invitații evenimentului sunt două dintre cele mai bune si puternice femei vorbitoare, lideri internaționali – Margaret Stunt (Hillsong Australia) și Angie Campbell (C3 Marea Britanie)

Margaret Stunt

Margaret crede cu fermitate în puterea și impactul Cuvântului lui Dumnezeu. Ea este un vorbitor care inspiră, care prin umor și discernământ spiritual, învață, ghidează, încurajează și motivează. Margaret iubește oamenii cu pasiune și pune valori evlavioase pe fiecare persoană pe care o întâlnește. Mărturia ei este o istorie puternică despre Vindecare și Restaurare. A trecut victorioasă prin cancer de sân. Ea locuiește în Sydney, Australia și face parte din Biserica Hillsong.

Angie Campbell

Angie este directorul religios al Lifethrive UK. Ea a fost în conducerea Bisericii C3 din Cambridge, Marea Britanie, alături de soțul ei Steve, timp de 26 de ani, ambii în calitate de pastori seniori. Angie este fondatoarea comunității „The Breathe Collective”, și spune că „La fiecare eveniment „Breathe” putem sărbători eroinele necunoscute din lumea noastră. Femeile sunt uimitoare! Gestionăm atât de multe sezoane diferite ale vieții și deținem atât de multe responsabilități diferite, adesea fără nicio recunoaștere.” Așa cum avem o singură viață de trăit, sărbătorim femeile care au ales să o trăiască, având cel mai mare impact pentru cei din jurul ei.

Locurile sunt limitate, înscrie-te ACUM AICI! Pentru mai multe detalii, urmăriți site-ul conferinței AICI și evenimentul Facebook AICI!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.